News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui φροντίζει το αστέρι του, Bale

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο προπονητής δεν σταματά να συμβουλεύει τον Ουαλό, την αναφορά του μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο


Ο Julen Lopetegui ζει τις πρώτες εβδομάδες του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τις δύσκολες πρώτες μέρες, στις οποίες επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση αυτού που επρόκειτο να’ταν το μεγάλο αστέρι του, του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος madridista προπονητής αποδέχτηκε ότι η ηγεσία της νέας ομάδας του θα τρέχει στα χέρια του Gareth Bale.

Ως εκ τούτου στην χθεσινή προπόνηση όλα ήταν προσοχή προς τον Ουαλό. Ο Lopetegui ξέρει πόσο σημαντικό είναι να κινητοποιήσει έναν παίκτη εύθραυστης ψυχολογίας, αλλά που θα ζήσει την πρώτη του σεζόν (την έκτη του στο κλαμπ) ως ένας μεγάλος ηγέτης της ομάδας με την αποχώρηση του CR7.

Θα το κάνει επίσης, με το καθεστώς που του έδωσε το ρεσιτάλ του στον τελικό του Champions League. Εκείνη τη μέρα ο Γκάρεθ, παρά το γεγονός ότι ήρθε απ’τον πάγκο, είχε την καλύτερη επίδοσή του ως madridista. Δύο γκολ, ένα απ'αυτά απίστευτο με ψαλιδάκι, και τη βεβαιότητα ότι, με εμπιστοσύνη, αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Γηραιάς Ηπείρου. Ένας βάναυσος ποδοσφαιριστής με τα πάντα για να οδηγήσει την σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Ως εκ τούτου χθες, χωρίς να πάμε παραπέρα, ο Julen δεν σταματούσε να μιλάει με τον Bale κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Συμβουλές, συνομιλίες, ολική προσοχή, ώστε αυτός που ήταν ο μεγάλος ήρωας του τελικού του Κιέβου να συνεχίσει να δείχνει ότι είναι έτοιμος να φέρει τα γαλόνια της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξ ου και η περιποίηση του Lopetegui, ο οποίος γνωρίζει τη σημασία στην ομάδα του σημερινού μεγάλου αστέρα του.

Τώρα, φυσικά, μένει να’χει ο Ουαλός  τη διάρκεια την οποία, κυρίως λόγω τραυματισμών, δεν έχει μπορέσει να απολαύσει κατά τη διάρκεια της πενταετίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν του το επιτρέψει το σώμα του, έχει την εμπιστοσύνη ενός Λοπετέγι που διαλογίζεται πού να τοποθετήσει τον εξτρέμ για να πάρει την καλύτερη απόδοση. Μπορεί να παίξει σ’οποιαδήποτε απ’τις πλευρές ή, όπως αρέσει στον πρώην της Τότεναμ, με ελευθερία για να φτάνει στην περιοχή για να δείχνει ένα από τα μεγάλα προσόντα του, το σουτ με το αριστερό.

Είναι επίσης καλός εκτελεστής αλλά, πάνω απ 'όλα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται εμπιστοσύνη και γαλόνια. Ακριβώς τα ίδια που του δίνει ο Julen Lopetegui για να’ναι η σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης του, η Μαδρίτη του Gareth Bale.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.