News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James θέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Φλορεντίνο το βλέπει επίσης με καλό μάτι, αλλά εξαρτάται απ’τη Μπάγερν


Ο James Rodríguez μελετά την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την πιθανή επιστροφή του Κολομβιανού, ο οποίος μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019 είναι δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου με οψιόν αγοράς από την γερμανική ομάδα, χωρίς εφικτή διαφυγή για την επιστροφή σ'αυτήν που ήταν η ομάδα του για τρεις σεζόν. 

Αν τελικά η επιθυμία του ενός και του άλλου, James Rodríguez και Florentino Pérez, υλοποιηθεί, η Ρεάλ Μαδρίτης θα'πρεπε να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τη Μπάγερν. Το γερμανικό club έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που έχει για όταν λήξει ο δανεισμός στις 30 Ιουνίου του 2019, αλλά όταν έκαναν αυτή τη δήλωση, η κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντελώς διαφορετική, με τον Ζιντάν στο λευκό πάγκο. Ο Julen Lopetegui πιστεύει ότι είναι ένας παίκτης περισσότερο από αξιοποιήσιμος και θα μπορούσε να αποδώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης του.

Πριν υπογράψει τον δανεισμό για δύο σεζόν στην Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και James υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021, δύο έτη μετά τη λήξη της περιόδου δανεισμού στο βαυαρικό σύνολο. 

Ο επιτελικός μέσος έπρεπε να ψάξει τη ζωή μακριά απ'το Santiago Bernabéu λόγω καθαρής και σκληρής ασυμβατότητας με τον Zinedine Zidane. Ο Γάλλος πίστευε ότι ο Κολομβιανός δεν δούλευε αρκετά και γι 'αυτό τον απομάκρυνε σταδιακά απ'την ομάδα για να μην παίξει ούτε ένα λεπτό στον τελικό του Μιλάνου και του Κάρντιφ, μένοντας στις κερκίδες στην κατάκτηση του δωδέκατου.

Ο James έφτασε στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, διοργάνωση στην οποία μετατράπηκε σε αποκάλυψη μαζί με την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Με τον Ancelotti στον πάγκο προσέφερε την καλύτερη του εκδοχή, σκοράροντας 17 γκολ και διανέμοντας 18 ασίστ σε 46 αγώνες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η απόδοση δεν ήταν η ίδια, ούτε πρώτα με τον Μπενίτεθ, ούτε και στη συνέχεια με τον Ζιντάν, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 είπε στον Florentino Perez  ότι δεν θα τον πείραζε ν'απαλλαγεί απ'τον Κολομβιανό.

Η Μπάγερν, χαρούμενη μαζί του

Οι ηγέτες της Μπάγερν είναι ήδη περισσότερο από ικανοποιημένοι από αυτό που προσφέρθηκε απ’τον πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο Rummenigge ευχαρίστησε δημοσίως τον Carlo Ancelotti για την επιμονή στην υπογραφή του Κολομβιανού. Ο επιτελικός μέσος σκόραρε 8 γκολ κι έδωσε 14 ασίστ στους 39 αγώνες του με τη Μπάγερν την περασμένη σεζόν. ο Nico Kovac, ο τωρινός προπονητής της βαυαρικής ομάδας δεν έχει αποφανθεί για το μέλλον ενός James Rodríguez που σήμερα έκλεισε τα 27 του. Αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς είναι ότι ο Κολομβιανός έχει κάνει μια μεγάλη σεζόν στη Μπάγερν κι ότι μόνο οι τραυματισμοί έχουν εμποδίσει να μπορούσε να κάνει ένα μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Κολομβία.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.