News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti ήρθε στη Μαδρίτη για τον Benzema και τον Achraf

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο προπονητής, ο οποίος συναντήθηκε με τον José Ángel Sánchez, θέλει να πάρει τους δύο παίκτες στη Νάπολι


Ο Carlo Ancelotti βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη και, μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων, όπως για παράδειγμα το ν’απολαύσει αυτή που ήταν η πόλη του για δύο χρόνια, συναντήθηκε με τον Jose Angel Sanchez, τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης και με τον οποίο διατηρεί μια σπουδαία σχέση απ’τη λευκή εποχή του. Εγκαρδιότητα και κατανόηση μεταξύ δύο ανθρώπων του ποδοσφαίρου πέραν της επικαιρότητας που μπορεί να περιβάλλει τις ομάδες τους.

Υπό την ευκαιρία αυτή και, εκτός απ’αυτή τη φιλία, στη συνάντηση ήρθαν στο φως αρκετά ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τη Νάπολι κι έτσι το διαβίβασε ο Ancelotti στον Sanchez. Ο πρώτος της μειωμένης λίστας είναι ο Karin Benzema, με τον οποίο ο προπονητής έχει διατηρήσει επαφή πριν δεσμευτεί με την ιταλική ομάδα. Το δεύτερο όνομα που ήρθε στο φως είναι αυτό του Achraf, mundialista με το Μαρόκο και τον οποίο ο προπονητής θα ήθελε για τη νέα του περιπέτεια στη Serie A.

Η αποχώρηση του Benzema, περίπλοκη

Η πιθανότητα μιας πιθανής αποχώρησης του Benzema δεν φαίνεται πιθανή αυτή τη στιγμή. Το λευκό club κινείται αυτές τις μέρες εν αναμονή του μέλλοντος του Κριστιάνο Ρονάλντο και προς το παρόν δεν σκέφτονται μια αποχώρηση του Γάλλου. Απομένει πολύ καλοκαίρι κι ο επιθετικός θα’ναι ο πρώτος που θα πάρει το λόγο και μια απόφαση για το μέλλον του, αν και τίποτα δεν δείχνει ότι προτίθεται να αλλάξει αέρα.

Είναι αλήθεια ότι στα μέσα της περασμένης σεζόν, ο Γάλλος ομολόγησε στον Ιταλό ότι αισθανόταν άβολα κι ότι δεν θα τον πείραζε να επιστρέψει για να μοιραστεί εκ νέου την καθημερινότητα με τον προπονητή, αλλά η τελική ευθεία της σεζόν οδήγησε τον Μπενζεμά ν’αναθεωρήσει και τώρα δεν σκέφτεται να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης

Στην περίπτωση του Achraf, η ιταλική απόπειρα φαίνεται να’χει φτάσει αργά. Ο μπακ έχει ήδη δεσμευτεί με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και παρόλο που δεν έχει υπογράψει, η πρόταση της Νάπολι φαίνεται να’ναι πια εκπρόθεσμη. Το Mundial του λευκού canterano έχει αυξήσει την αξία του μετά από μια ασταθή σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.