News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια ηλεκτρική καταιγίδα ανάγκασε τον Lopetegui να αναβάλει την προπόνηση

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποίησαν ότι η καταιγίδα ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο όπου προπονούταν η Ρεάλ Μαδρίτης.


Τριάντα λεπτά είναι αυτό που κράτησε η πρώτη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια εντυπωσιακή καταιγίδα ανάγκασε τον Lopetegui ν’αναβάλει την προπόνηση υπό την απειλή κεραυνών. Ο Βάσκος τεχνικός το συζήτησε με τον βοηθό του, Pablo Sanz, και με τον Oscar Caro, προπονητή φυσικής κατάστασης, και πήραν την απόφαση να τερματίσουν την προπόνηση. Υπήρχαν παίκτες όπως ο Μπέιλ, ο Kroos ο Lunin κι ο Keylor που αντιστέκονταν στο να εγκαταλείψουν το γήπεδο, αλλά στο τέλος όλη η αποστολή έφυγε γρήγορα απ’το γήπεδο. Ο μεγάλος ζημιωμένος ήταν ο Carvajal, ο οποίος μόλις που μπόρεσε να προπονηθεί σ’αυτή που ήταν η πρώτη του προπόνηση της προετοιμασίας μετά την ενσωμάτωσή του απ’τις διακοπές αργά χθες το βράδυ. Το ρόστερ πήγε στο γυμναστήριο για να συνεχίσει την προπόνηση.


Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποίησαν ότι η ηλεκτρική καταιγίδα ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά απ’τα γήπεδα προπόνησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα, όπου βρίσκεται η ομάδα, έτσι ώστε ο σύλλογος προτίμησε να υιοθετήσει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Είναι μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη εβδομάδα στο μετεωρολογικό τμήμα, με πολλές καταιγίδες να «απειλούν» την ομαλότητα της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία αύριο θα προπονηθεί στο Hard Rock Stadium, το γήπεδο της αναμέτρησης εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν το επιτρέψει ο καιρός.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.