News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kovac: "Είναι αλήθεια ότι ο Lewandowski θέλει να φύγει... αλλά δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε"

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο Κροάτης προπονητής έκλεισε την πόρτα στην πιθανή έξοδό του


Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς διαβεβαίωσε ότι ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον βαυαρικό σύλλογο.

«Δεν πρόκειται να φύγει απ’αυτό το κλαμπ. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε», είπε ο νέος προπονητής της Μπάγερν στο Sky Sports News στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της προετοιμασίας.

Ο Κόβατς παραδέχτηκε ότι ο Λεβαντόφσκι, 29 ετών, σκέφτεται μια πιθανή αποχώρηση απ’τη Μπάγερν. Το όνομά του εμφανίζεται μονίμως συνδεδεμένο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ένα club που ψάχνει έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Είναι αλήθεια ότι ο Ρόμπερτ φλερτάρει με το να πάει αλλού. Αλλά ένα πράγμα είναι τι θα ήθελε αυτός κι άλλο αυτό που θέλουμε εμείς", είπε ο Κόβατς.

"Εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε. Ο Ρόμπερτ έχει ένα συμβόλαιο, δεν ξέρω μέχρι πότε και θα το εκτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο", πρόσθεσε για τον επιθετικό, ο οποίος έχει μια συμφωνία με τη Μπάγερν μέχρι το 2021.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.