News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor Navas, το ακόμα πιο δύσκολο στη Μαδρίτη

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Του José Luis Calderón

Το αντίο του Ζιζού και του Llopis, μαζί με την επιθυμία του συλλόγου να υπογράψει, τον ξαναβάζει σε δοκιμή


Κάθε σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει υπάρξει μια πρόκληση για τον Keylor Navas, ο οποίος έχει τεθεί μόνιμα στο προσκήνιο και του έχει αναζητηθεί αντικαταστάτης. Η ζωή του στο λευκό σύνολο δεν έχει υπάρξει ποτέ εύκολη, παρά το ότι πρωταγωνιστεί κάτω απ’τα δοκάρια σ’ένα απ’τα πιο θριαμβευτικά στάδια του club σε όλη την ιστορία.

Ούτε και την επόμενη σεζόν θα είναι. Μάλιστα, αντιμετωπίζει το πιο ακόμα δύσκολο. Πρώτον, έχασε τον Zidane, τον μεγάλο υπερασπιστή του, τον τεχνικό που πόνταρε σ'αυτόν, ο οποίος τον υπερασπίστηκε και που ακόμη και τον προστάτεψε από εξωτερικές απειλές υπό τη μορφή μεταγραφών. Πρόσφατα έμαθε την είδηση ​​ότι ούτε ο Luis Llopis θα είναι εκεί όταν επιστρέψει στο Valdebebas. Ο Llopis ήταν πολλά περισσότερα απ’τον προπονητή των τερματοφυλάκων, ήταν ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, αυτός που τον γνωρίζει καλύτερα και στον οποίο οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στη Μαδρίτη. Ο Llopis έχει υπογράψει για την Real Sociedad και θα αναγκάσει τον Keylor να ξεκινήσει από το μηδέν με ένα νέο προπονητή. Zidane και Llopis, δύο σημαντικές απώλειες για τον madridista τερματοφύλακα λόγω της σημασίας που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Σα να μην έφτανε αυτό, το club είναι αποφασισμένο να ενισχύσει το τέρμα. Ακόμη περισσότερο, επειδή η άφιξη του Andriy Lunin είναι ένα ισχυρό στοίχημα για το μέλλον κι έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες σ’αυτόν -"είναι ένα κανόνι", λένε-. Αλλά είναι μόνο ένα πρώτο βήμα, επειδή η μηχανή παραμένει σε λειτουργία για να βάλει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον Keylor, κι όλα αυτά με την έγκριση του Julen Lopetegui. Ο Alisson ή ο Courtois θα μπορούσαν σύντομα να ανταγωνιστούν με τον tico και να τερματίσουν οριστικά το status quo του τέρματος που είχε επιβάλει ο Zidane. Περιέργως, έφυγε ο Γάλλος προπονητής και μετά από τρεις εβδομάδες ο σύλλογος είχε ήδη υπογράψει έναν τερματοφύλακα, ελλείψει του να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για να φέρουν έναν άλλον top. Επειδή η πρόθεση εξακολουθεί να’ναι να υπογράψουν έναν ακόμα τερματοφύλακα.

Όπως και να΄χει, ο Keylor θα ξεκινήσει με προβάδισμα στην προετοιμασία, όποιος κι αν έρθει. Η ιδέα του Lopetegui είναι να διατηρήσει την εμπιστοσύνη σ’αυτόν. Του αρέσει και ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει για την Ρεάλ Μαδρίτης του. Τη σήμερον ημέρα, ο Keylor θα’ναι ο τερματοφύλακας του Julen για την επόμενη σεζόν. "Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Lopetegui κι ελπίζω να είμαι στα σχέδιά του όταν φτάσω στη Μαδρίτη", δήλωσε ο Navas κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λοιπόν, είναι στα σχέδια του νέου λευκού τεχνικού.

Μια λεπτή υπογραφή

Γι’αυτό η Μαδρίτη θέλει να’ναι διπλωματική στην υπογραφή του νέου τερματοφύλακα, επειδή η ιδέα είναι να συνεχίσει ο Keylor να’ναι ο βασικός. Ως εκ τούτου η επένδυση δεν πρόκειται να’ναι υπερβολική, διότι αυτό θα έβαζε πίεση στο τέρμα. Γι’αυτό δεν θα υπογράψουν τον Alisson εάν η Ρόμα δεν πέσει απ’τα 70 εκατομμύρια και γι 'αυτό είναι προσεκτικοί με τον Courtois εάν μπει στο στόχαστρο. Και γι’αυτό η επιχείρηση Kepa ήταν ιδανική, διότι θα’χε επιτρέψει μια πιο φυσική μετάβαση στο λευκό τέρμα, χωρίς το θόρυβο που θα δημιουργούσε η άφιξη του Courtois και του ίδιου του Alisson. Θέλουν να ενισχύσουν το τέρμα, αλλά να μην δημιουργήσουν κανένα χάος.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.