News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καθοριστική εβδομάδα για τον Courtois στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη περιμένει από την Τσέλσι να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του για να ενσωματώσει τον Βέλγο


Μένει μόνο η τελευταία ώθηση ώστε η επιχείρηση Courtois να καταλήξει να γίνει μια πραγματικότητα που έχει ήδη σχεδιαστεί κατά τις τελευταίες ημέρες. Κι αυτή περνάει απ’την ανακοίνωση της Chelsea του ποιος θα’ναι ο αναπληρωματικός του βασικού της τερματοφύλακα κατά τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Οι άνθρωποι του Λονδίνου έχουν μέρες που διαπραγματεύονται για την απόκτηση του διαδόχου του Thibaut (έχασαν την επιλογή του Alisson, ο οποίος είναι πια της Λίβερπουλ για 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά διατηρούν αυτές των Cech και Schmeichel... χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη).

Αυτό είναι το βήμα που λείπει ώστε να μπορέσει η Μαδρίτη να κάνει επίσημη την πρώτη μεγάλη υπογραφή της του καλοκαιριού. Αυτή του τερματοφύλακα top-5 που ψάχνει από τότε που το περίφημο φαξ άφησε τον De Gea στα πρόθυρα του συλλόγου του Chamartín. Μετά από διάφορες προσπάθειες μέσω του Kepa ή του προαναφερθέντος Alisson, ο επιλεγμένος έχει καταλήξει να’ναι ο νικητής του Χρυσού Γαντιού του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βιώνονται έτσι οι τελευταίες ημέρες μιας διαπραγμάτευσης στην οποία όλα τα μέρη είχαν ξεκάθαρο το αποτέλεσμα.

Η Μαδρίτη, ότι ο Βέλγος ήταν ο επιλεγμένος τερματοφύλακας λόγω ηλικίας (26 ετών), ταλέντου (καλύτερος τερματοφύλακας του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου) και προοπτικής (του απομένει να απολαύσει την καλύτερη δεκαετία της καριέρας του). Ο Courtois, ο οποίος εκπληρώνει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου ζουν τα δύο του παιδιά, κι από πάνω για να το κάνει σ’ένα club που αγωνίζεται πάντα για όλους τους τίτλους που διακυβεύονται. Και η Chelsea, η οποία είναι αλήθεια ότι χάνει μια μεγάλη αξία, αλλά που τουλάχιστον δεν το κάνει με μηδενικό κόστος. Το γεγονός ότι η σύμβαση τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2019 αναγκάζει τους Άγγλους, οι οποίοι έχουν δει πως ο Βέλγος απέρριπτε αρκετές προσφορές ανανέωσης, να τον πουλήσουν τώρα ώστε τουλάχιστον να πάρουν ένα καλό χρηματικό ποσό. Διαφορετικά, θα έφευγε δωρεάν σ’ένα χρόνο.

Με τους τρεις παίκτες στην ίδια γραμμή, μένει μόνο, όπως γράφτηκε, ν’ανακοινώσει η Τσέλσι τον τερματοφύλακα που θα κληρονομήσει το καθεστώς βασικού που αφήνει ένας Courtois που ζει από σήμερα μία απ’τις πιο σημαντικές εβδομάδες της καριέρας του.

Αν κι ο τερματοφύλακας θα συνεχίσει τις διακοπές του (έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι τις 14 του μήνα και τώρα περιμένει την έκβαση στις παραλίες της Τενερίφης), στο Chamartin θέλουν να παρουσιάσουν το συντομότερο δυνατόν τον ποδοσφαιριστή. Κάνοντάς το, αν είναι δυνατόν, πριν φύγει η ομάδα του Lopetegui για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει την περιοδεία στην οποία θα αντιμετωπίσει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Roma. Στο βάθος, ως στόχος, το Ευρωπαϊκό Super Cup, ένα τουρνουά στο οποίο θα μπορούσε να’ναι ήδη διαθέσιμος ο Courtois. Αλλά πρώτα, η Τσέλσι πρέπει να υπογράψει έναν τερματοφύλακα που να καλύψει την τεράστια μορφή του.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.