News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kane, η άλλη αίσθηση

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Του Pablo Polo

Ο Άγγλος είναι ένας ακόμα του plan b της Μαδρίτης που έχει ανατιμηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα προσεκτική στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ένα είδος επιλεκτικότητας σε αναζήτηση του παίκτη που έχει πάρει τα περισσότερα εύσημα για να φορέσει τα λευκά. Και έχει υπάρξει ήδη χρόνος για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Neymar δεν θα’ταν ο καλύτερα τοποθετημένος παίκτης σε αυτή την κατάταξη. Μέσα στο plan B που σχεδιάστηκε στο Λευκό Οίκο πριν απ’το τουρνουά, ίσως ο Kane να’χει υπάρξει ο νικητής, ανταγωνιζόμενος τον ίδιο τον Hazard. Μια άλλη απ’τις αισθήσεις, ο Kylian Mbappé, θεωρούταν αδύνατος, τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο επιθετικός της Τότεναμ θα’ταν μια εξαιρετική αντικατάσταση για τον Κριστιάνο, αλλά στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι η διαπραγμάτευση με τον Levy είναι εξίσου πολύπλοκη ή και περισσότερο απ’ότι με τον Σεΐχη του Κατάρ. Αν πριν απ’τη Ρωσία, η τιμή ήταν υπέρογκη, ο πρόεδρος της Τότεναμ, ο οποίος ήταν πάντα ένας σκληρός διαπραγματευτής με τη Μαδρίτη, θα αρνηθεί να πουλήσει το αστέρι του μετά τα έξι γκολ του, που τον διατηρούν ως πρώτος σκόρερ.

Ο Mbappé είναι άλλος που ταιριάζει, αλλά είπε όχι στη Μαδρίτη πριν από ένα χρόνο, περισσότερο λόγω της επιμονής του πατέρα του, και η PSG είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφορτωθεί το κόσμημά της.

Απ’το plan B, αξιολογείται προς τα κάτω ο Lewandowski, ο οποίος έφυγε απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να σκοράρει και μ’έναν απογοητευτικό ρόλο της Πολωνίας. Και πέρα ​​από αυτό, στη Μαδρίτη αποδεικνύεται περίπλοκο να βρει έναν παίκτη που να βελτιώνει τουλάχιστον την βασική της εντεκάδα. Ως 9, ο Lukaku θα μπορούσε να’ναι ένας υποψήφιος, αλλά η Μαδρίτη δεν τον έχει εξετάσει, για την ώρα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.