News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η στρατηγική της Ρεάλ Μαδρίτης για να μην τσατίσει την PSG με τους Neymar και Mbappé

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sánchez-Flor

Νέα ανακοίνωση του madridista club

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση αρνούμενη μια προσφορά για τον Neymar. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει τις τελευταίες μέρες. Και το έκανε επίσης και με τον Mbappé


Ο Neymar δεν ενδιαφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης... προς το παρόν. Αυτό είναι που διαβεβαιώνει το club που προεδρεύει ο Florentino Pérez, το οποίο για δεύτερη φορά αυτό το μήνα έχει εκδώσει μια ανακοίνωση διαψεύδοντας μια πιθανή προσφορά για τον παίκτη της PSG. Πριν από εννέα μέρες βγήκε επίσης μια πληροφορία που διαβεβαίωνε ότι είχε προσφέρει 310 εκατομμύρια για τον Βραζιλιάνο. Το τελευταίο που θέλει η Μαδρίτη είναι να αναστατώσει την PSG, γι 'αυτό η σχολαστικότητά της στο να διαψεύδει κάθε είδηση ​​που την συνδέει με τον Neymar.

"Μπροστά στις συνεχόμενες πληροφορίες που συνδέουν τον παίκτη της PSG Neymar Jr. με το club μας, η Real Madrid CF θέλει να διευκρινίσει ότι δεν σχεδιάζει να κάνει καμία προσφορά για τον παίκτη. Η σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι εξαιρετική, ώστε αν κάποια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης σκεφτόταν να πάρει έναν παίκτη της PSG, το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να απευθυνθεί στο club της".


Σ’αυτό το μήνυμα υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία για να κατανοήσουμε τη θέση της Μαδρίτης. Το ένα είναι το μέρος όπου λέει ότι «δεν σχεδιάζει». Το άλλο είναι αυτό που δείχνει ότι, σε περίπτωση που εξετάσει την υπογραφή του Neymar, θα άρχιζε χτυπώντας την πόρτα της PSG. Και τα δύο ταιριάζουν με τη στρατηγική του Φλορεντίνο ώστε να μην θυμώσει τον παριζιάνικο σύλλογο, τον οποίο δεν θέλει να θυμώνει για να μην προκαλέσει να κλειστεί μπροστά σε μια πιθανή διαπραγμάτευση. Κάθε φορά που βγαίνει μια πληροφορία στην οποία αφήνεται να εννοηθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύεται με έναν παίκτη της PSG πίσω απ’την πλάτη της, το λευκό club θα την αρνείται.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αργά τη λειτουργία του Neymar. Γι’αυτό οι ανακοινώσεις, για να δείξει στην PSG ότι σέβεται τη θέση της. Την πρώτη την δημοσίευσε στις 2 Ιουλίου, λίγα λεπτά αφότου η TVE διαβεβαίωνε ότι είχε κάνει μια προσφορά 310 εκατομμυρίων για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. "Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει καμία προσφορά ούτε στην PSG ούτε στον παίκτη", απάντησε ηχηρά ο σύλλογος. Δύο ημέρες αργότερα βγήκε μπροστά για μια είδηση που θεωρούσε δεδομένη μια συμφωνία με τον Kylian Mbappé, άλλο παριζιάνικο αστέρι στο στόχαστρό της. "Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει καμία προσφορά ούτε στην PSG ούτε στον παίκτη".

Και χθες, και πάλι, έχει αποφανθεί για τον Neymar. Ο Βραζιλιάνος (κι επίσης κι ο Mbappé) είναι ένας στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι αν η PSG του βάλει τιμή. Ήταν πριν απ’την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο Florentino Pérez θέλει να τον ντύσει στα λευκά, αλλά αυτή τη φορά δεν θα χρησιμοποιήσει τα κλασικά του όπλα. Δεν πιέζει ώστε να επαναστατήσει ο παίκτης και να κάνει τη βρώμικη δουλειά με τον άλλο σύλλογο. Αυτή τη φορά θέλει να το κάνει με το καλό. Γι’αυτό σκοτίζεται τόσο για να μην θυμώσει την PSG.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.