News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπογράψει τον Courtois αν φτάσει στα 50 εκατομμύρια

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Fermin de la Calle

Η Μαδρίτη ψάχνει άλλον τερματοφύλακα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να πληρώσει τα 50 εκατομμύρια που ζητάει το λονδρέζικο club για τον Βέλγο τερματοφύλακα ή να μείνει χωρίς τον Courtois για αυτή τη σεζόν. Η Τσέλσι δεν υποχωρεί


Ο Florentino Pérez έχει πολλές ανοικτές διαπραγματεύσεις κι απ’τα γραφεία του Bernabéu σημειώνεται ότι η υπογραφή ενός τερματοφύλακα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κλείσει πρώτη. Μετά την επίτευξη μια συμφωνίας με τον Kepa, η οποία δεν υλοποιήθηκε απ’την παρέμβαση του Ζινεντίν Ζιντάν, κι αφού βολιδοσκόπησε έναν De Gea ο οποίος έδωσε και πάλι αρνητική απάντηση, οι εναλλακτικές είναι οι Thibaut Courtois και Alisson Becker, με τον Βέλγο να’χει περισσότερες πιθανότητες να προσγειωθεί.

Ο Courtois τερματίζει τη σύμβαση με την Τσέλσι τον Ιούνιο του 2019 και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει σταθερό ενδιαφέρον να επιταχύνει κατά ένα χρόνο την έξοδό του απ’το Stamford Bridge. Ο τερματοφύλακας έχει καταστήσει σαφές ότι η Μαδρίτη είναι ένας προορισμός προτεραιότητας γι 'αυτόν, επειδή τα παιδιά του κατοικούν στην ισπανική πρωτεύουσα μαζί με τη μητέρα τους κι αυτό θα του επέτρεπε να τα βλέπει πιο συχνά. Κάτι που, προστιθέμενο στην άρνησή του να ανανεώσει, έχει προκαλέσει να ποντάρει η Ρεάλ Μαδρίτης έντονα για την υπογραφή του.

Σε μια πρώτη προσέγγιση, οι λευκοί πρόσφεραν 30 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του, αλλά η Τσέλσι κοστολόγησε την ελευθερία του τερματοφύλακα στα 50 εκατομμύρια. Οι «μπλε» δεν θέλουν να πέσουν ούτε ένα ευρώ από το ποσό αυτό, επειδή, σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να’χουν επιλέξει τον τερματοφύλακα της Ρόμα, Alisson Becker για να αντικαταστήσει τον Βέλγο. Ο Βραζιλιάνος έχει μια τιμή εξόδου 75 εκατομμυρίων, τα ίδια που έχει ζητήσει ο Monchi από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του και τα ίδια που η Λίβερπουλ έχει αποκλείσει να πληρώσει για τον ψιλόλιγνο romanista τερματοφύλακα.


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει μια δεύτερη προσπάθεια για τον Courtois αυξάνοντας την προσφορά μ’ένα σταθερό ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια συν άλλα σε 10 μεταβλητές. Αλλά η Τσέλσι δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της ούτε μία λίρα, το οποίο θα αναγκάσει τον Φλορεντίνο να ξηλώσει την τσέπη του και να πληρώσει τα 50 εκατομμύρια για τον Βέλγο. Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση, τον παίρνει ή τον αφήνει.

Νάβας, Κασίγια και Ζιντάν περιμένουν

Ο Courtois βρίσκεται εν αναμονή της επίλυσης του μέλλοντός του, η οποία θα μπορούσε να είναι επικείμενη, όπως προβλέπεται στην ευγενή ζώνη του Bernabeu. Απ’την πλευρά του, ο Alisson Becker παρουσιάζεται ως η εναλλακτική στον Courtois, αλλά η τιμή του θα σήμαινε μια δαπάνη 25 εκατομμυρίων ευρώ περισσότερων για τα λευκά ταμεία. Επιπλέον, η απόδοση του Βραζιλιανού και του Βέλγου στη Ρωσία έχει καταλήξει να πείσει τον Φλορεντίνο, ο οποίος προτιμούσε πάντα τον πρώην τερματοφύλακα της Ατλέτικο.

Ο Julen Lopetegui έχει δώσει την έγκρισή του για την άφιξη του Courtois και η υπογραφή του θα προκαλούσε την αποχώρηση του Keylor Navas, ο οποίος έχει αρκετές προσφορές. Μία από αυτές είναι της Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει δει τον Pepe Reina να πηγαίνει πριν από λίγες ημέρες στη Milan. Ο Kiko Casilla κι ο Luca Zidane βρίσκονται επίσης εν αναμονή των αποφάσεων του συλλόγου. Ο γιος του Zidane έχει ενημερώσει για την πρόθεσή του να φύγει σε μια άλλη ομάδα σε αναζήτηση λεπτών, ενώ ο πρώην της Εσπανιόλ αναμένει τις κινήσεις για να δράσει.

Ο Courtois θα’ταν η δεύτερη υπογραφή για το λευκό τέρμα αυτό το καλοκαίρι. Πριν από λίγες εβδομάδες, έκλεισε η άφιξη του Andriy Lunin, Ουκρανός τερματοφύλακας 19 ετών και ύψους 1,91 μέτρων απ’την FC Zorya Luhansk, για τον οποίο το λευκό club έχει εκταμιεύσει 8,5 εκατομμύρια και θα περάσει τις επόμενες έξι σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας στην Castilla ή δανεικός σε άλλο σύλλογο.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.