News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη βλέπει πιθανή την έξοδο του Cristiano Ronaldo

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Pablo Polo

Στο club δεν έχουν ακόμα κάποια προσφορά αλλά αποδέχονται ότι αυτή τη φορά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να φύγει


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πια τόσο ξεκάθαρο ότι ο Κριστιάνο θα συνεχίσει στο σύλλογο την επόμενη σεζόν. Για πρώτη φορά από τότε που ο Πορτογάλος απειλεί να φύγει -έχουν υπάρξει πια μερικές- στον Λευκό Οίκο γνωρίζουν ότι αυτή τη φορά είναι μια πραγματικότητα ότι η καριέρα του Πορτογάλου στα λευκά μπορεί να βιώνει τα τελευταία επεισόδιά της. Εν ολίγοις, ότι αυτό του CR7 δεν είναι άλλη μια έξαψη και στην οντότητα του Chamartín το βλέπουν πια σαν μια πιθανότητα. Μάλιστα, είναι πιο μακριά από ποτέ.

Ωστόσο, στη Μαδρίτη δεν θέλουν επίσης να προπορευθούν των γεγονότων. Απ’τη μία πλευρά, παρά το ότι δεν αμφιβάλλουν ότι ο παίκτης μπορεί να’χει προσφορές κι ότι αυτές μπορούν να φτάσουν στα γραφεία του Bernabéu ανά πάσα στιγμή, απ’το club επιμένουν ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέα για κανένα σύλλογο, ούτε για τη Juve, που τη σήμερον ημέρα είναι αυτή που φέρεται να’χει πιο προχωρημένες τις διαπραγματεύσεις για να κάνει πραγματικότητα την υπογραφή του CR7.

Απ’την άλλη πλευρά, η Μαδρίτη πρέπει να αποφασίσει μετά αν η προσφορά που φτάνει είναι ενδιαφέρουσα κι αν πραγματικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ’την πώληση του Πορτογάλου. Επειδή, πέρα ​​απ’τα όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των μερών και υπό ποιους όρους, στο οποίο υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές, στο Bernabéu συνεχίζουν να παραπέμπουν στην ρήτρα του 1 δισεκατομμυρίου που υπάρχει στη σύμβαση που υπογράφηκε πριν από ενάμιση χρόνο, στην τελευταία συμφωνημένη κι ανακοινωμένη ανανέωση εκείνη τη στιγμή.

Τέλος, η Μαδρίτη θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει την προσφορά της στον παίκτη και να δοκιμάσει άλλη μια προσέγγιση για να προσπαθήσει να αποθαρρύνει το αστέρι της απ’το να δεχθεί κάποια απ΄τις προσφορές που έχει στο τραπέζι.

Στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι η αποχώρηση του Cristiano σημαίνει πολλά κι ότι δεν μπορεί να φύγει αν δεν υπάρχει αντικατάσταση. Εκτός απ’το ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά ούτε κάποια καλύτερη απ’τον Πορτογάλο, στο club εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Ρονάλντο μπορεί να δώσει πολλά στο λευκό club στα 33 του.

Στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι ο CR7 δεν θα μπορούσε πια να παίζει όλους τους αγώνες, αλλά ότι το σχέδιο δοσολογίας που κατέστρωσε με τον Zidane μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και με τον Lopetegui, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν θα ήθελε να χάσει τον καλύτερο του κόσμου. Δεν εξαρτάται απ’αυτόν. Ο Φλορεντίνο και πάνω απ’όλα ο Cristiano έχει χρόνο για να το διορθώσει, αλλά σήμερα φαίνεται δύσκολο.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.