News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η La Fábrica «περιμένει» τον Vinícius

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Του David García Medina

Η Castilla μπορεί να’ναι ο προορισμός του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα


Ο Vinícius προπονείται όλη την εβδομάδα στις εντολές του Julen Lopetegui, περιμένοντας να μάθει τον τελικό προορισμό του αυτή τη σεζόν. Αρχικά, σήμερα θα παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στα επίσημα του Santiago Bernabéu.

Ο Βραζιλιάνος, 18 ετών, μπορεί να καταλήξει να’χει θέση στην Castilla αυτή τη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ελέγχει από πολύ κοντά το πρότζεκτ του εκρηκτικού και τι καλύτερο απ’το να του δώσει μια θέση στη δεύτερη ομάδα ώστε να μπορεί να προπονείται κι ακόμη και να παίζει με την πρώτη ομάδα σε περίπτωση που τον ζητήσει ο Julen.

Ως εκ τούτου, σ’αυτό το σημείο είναι η επιλογή που εξετάζουν στο club του Chamartín, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι έχουν ένα αστέρι στα χέρια τους με τον Vinicius. Στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να τρέχουν με αυτόν τον παίκτη. Τώρα το κύριο είναι να τον βοηθήσουν να ενσωματωθεί και να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του στην Ισπανία. Προς το παρόν θα μένει στην κατοικία του Valdebebas όπου έχει όλες τις ανέσεις, αλλά τις επόμενες μέρες θα ψάξει για ένα σπίτι.

Μαζί με τον Vinicius έχουν έρθει στη Μαδρίτη αυτές τις πρώτες μέρες συγγενείς και φίλοι για να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή. Αυτό που έχει ξεκάθαρο ο σύλλογος είναι ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι το βραζιλιάνικο κόσμημα ν’απολαμβάνει λεπτά.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.