News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η δοκιμασία του "9" θα γίνει στο Tallín

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Το Supercopa θα αποφασίσει εάν υπογραφεί ένας φορ, αν και στο club εμπιστεύονται τον Bale και τον Benzema


Μηδέν ανησυχία, ή μάλλον υπάρχει ένα περιβάλλον εντελώς αντίθετο στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ που φέτος, για πρώτη φορά, θα’χει τον Julen Lopetegui ως προπονητή. Στην αρχή της εποχής χωρίς Ζιντάν, του οδηγού των τριών τελευταίων Champions League, και Cristiano, του αστέρα των τελευταίων εννέα σεζόν, στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι υπάρχουν δυνατότητες περισσότερο από επαρκείς για να αντιμετωπίσουν τους πέντε τίτλους που διακυβεύονται.

Αυτό δεν σημαίνει, εν πάση περιπτώσει, ότι στο Τ4 του Σαντιάγο Μπερναμπέου δεν χτενίζουν την αγορά αναζητώντας παίκτες που μπορούν να ενταχθούν στο νέο πρότζεκτ. Εκεί εμφανίζονται, για παράδειγμα, δύο παίκτες που έχουν δείξει το τεράστιο ενδιαφέρον τους να φορέσουν τη λευκή φανέλα, οι Hazard και Lewandowski. Δύο πολύ ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, αλλά για τους οποίους δεν θα κάνουν τρέλες αν η Chelsea και η Bayern, τα κλαμπ τους, ξεφύγουν με απαιτήσεις εκτός αγοράς. Μηδενικές δαπάνες σε μια αγορά σε πλήρη φούσκα τιμών από τότε που η PSG τίναξε το χρηματιστήριο των μεταγραφών πληρώνοντας 222 εκατομμύρια για τον Neymar.

Τα εξωφρενικά ποσά που διακινούνται οδηγούν το σύνολο του οποίου προεδρεύει ο Florentino Pérez, ο οποίος είναι επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Μαδρίτης στο Μαϊάμι, να κινείται πολύ αργά. Στο club υπάρχει απόλυτη ηρεμία επειδή βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που υπάρχουν ήδη: «Έχουμε μια ομαδάρα», υποστηρίζουν με την σιγουριά που δίνει το να΄χουν κερδίσει τέσσερα απ’τα πέντε τελευταία Champions League.

Το Supercopa, καθοριστικό

Ούτε το γεγονός ότι έχουν χάσει το μεγάλο αστέρι, έναν Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος προτίμησε ν’αναλάβει μια νέα περιπέτεια στη Γιουβέντους, αλλάζει το βήμα μιας Μαδρίτης που δεν θα πάει στην αγορά εκτός κι αν υπάρξει μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία που να επιτρέπει να ενισχύσει σε καλή τιμή μια ομάδα που έχει ήδη δείξει, όπως αντιλαμβάνονται στο σύλλογο, να’ναι προετοιμασμένη για τα πάντα. Και, αν τελικά πρέπει να υπογράψουν από αναγκαιότητα, θα το κάνουν χωρίς τρέλες.

Όλα αυτά, φυσικά, μπορεί να ποικίλουν αν στις πρώτες δοκιμές της προετοιμασίας η Μαδρίτη δείξει αδυναμίες που μπορούν να λυθούν πριν κλείσει η αγορά στα τέλη Αυγούστου. Τα τρία παιχνίδια υψηλού επιπέδου εναντίον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρόμα -όλα μέσα στο International Champions Cup- θα δώσουν ενδείξεις του πραγματικού επίπεδου του ρόστερ για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις.

Στη συνέχεια, φυσικά, θα’ρθει η D-Day. Απέναντι, αυτή που είναι πιθανότατα η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Στο διακύβευμα, ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ένα ηπειρωτικό Supercopa που θα βιώσει ένα μαδριλένικο ντέρμπι πολύ σημαντικό για το μέλλον του madridista ρόστερ. Αν εκείνη τη μέρα η Μαδρίτη δείξει πυγμή κι ένα υψηλό επίπεδο οι ηγέτες, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν ήδη "μια ομαδάρα" στην οποία μόλις που πρέπει να κάνουν πλέον αλλαγές, θα οπλιστούν με λόγους.

Εάν δεν δείξουν επίπεδο ή αν δείξουν μια επιθετική δυσλειτουργία, τότε ναι, θα σκεφτούν αν θα πάνε στην αγορά σε αναζήτηση ενός 9 ή ενός μεγάλου αστέρα. Αλλά πριν, στην περιοδεία στις ΗΠΑ, πλήρη εμπιστοσύνη στους Bale, Μπενζεμά, Vinicius και τους άλλους επιθετικούς οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν το ρόλο του σκόρερ πριν υπαγορεύσει το Ταλίν τη δοκιμή του 9.

Σ’αυτούς θα πέσει το βάρος του να κάνουν να ξεχαστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή, μ’άλλα λόγια, τα 50 γκολ ανά σεζόν που πρόσθετε ο Πορτογάλος και που τώρα θα πρέπει ν’αναλάβουν αυτοί που ήταν οι συμπαίκτες του μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Μια δοκιμασία με το Supercopa ως τελικό επεισόδιο για τη λήψη αποφάσεων στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.