News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η (αναιδής) φωτογραφία της πρόποσης του Cristiano Ronaldo ενόχλησε στην Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Δημοσιεύθηκε λίγο μετά την επιστολή του

Στιγμές αφότου η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στην ιστοσελίδα της μια αποχαιρετιστήρια επιστολή του Cristiano Ronaldo, αυτός εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία κάνοντας πρόποση με τον πράκτορά του και τη Juventus


Στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει υπάρξει μια χειρονομία όπως αυτή στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο Jorge Mendes με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώρες μετά την υπογραφή του Πορτογάλου με τη Γιουβέντους. Πώς έχει κάτσει στους madridistas οπαδούς η πρόποση που έκανε ο Cristiano στην Ελλάδα μαζί με τον Mendes και τον πρόεδρο της Juve; Μια εικόνα χαράς και ικανοποίησης που δεν ανταποκρίνεται στην αίσθηση που έχουν πολλοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για αυτόν που θεωρούσαν μέχρι τώρα το είδωλό τους.

Μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αρέσει αυτή η φωτογραφία επειδή, παρόλο που δεν είναι πια λευκός παίκτης, δείχνει ότι το «πένθος» για τον madridismo του ήταν πολύ εφήμερο. Ο θρήνος μεγάλου μέρους των madridistas έρχεται σε αντίθεση με την γιορτή του Πορτογάλου μ’ένα στιγμιότυπο που μπαίνει στη μύτη του Florentino Perez, διαβεβαιώνουν στους διαδρόμους του συλλόγου. Ο Cristiano, στην εικόνα, πιάνει τον ώμο του Mendes, ο οποίος είναι στα δεξιά του, κι ο Andrea Agnelli, -πρόεδρος της Juventus-, είναι στα αριστερά του. Τα υπόλοιπα είναι μέλη της εταιρείας Gestifute, της οποίας προεδρεύει ο «superagent», μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ο δικηγόρος Paul Rendeiro.

Η αναιδής φωτογραφία που έχει προκαλέσει δυσφορία στο Λευκό Οίκο ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας που είχε να φύγει όχι μόνο απ’τον σύλλογο, αλλά κι απ’την Ισπανία, χώρα στην οποία -όπως διαβεβαίωναν τ’αποδυτήρια- ένιωθε διωκόμενος για τα προβλήματά του με την εφορία. Είναι το τελευταίο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που ο CR7 περίμενε κι έχει σερβίρει σε κρύο πιάτο αφού συμφώνησε στο να δημοσιευτεί μια επιστολή στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να βγάλει καμία φωτογραφία με τον Florentino Pérez. Λίγο μετά απ’αυτή την επιστολή (που δεν προήλθε από το δικό του χέρι), πόζαρε με τον νέο του πρόεδρο, Andrea Agnelli. Ο άνθρωπος που πρόκειται να δαπανήσει πολλά χρήματα σε μια σύμβαση που δεν αρέσει στους εργαζόμενούς του στην Ιταλία: οι εργαζόμενοι της Fiat έχουν δεχθεί την υπογραφή του Πορτογάλου με μια απεργία, επειδή λένε ότι «δεν γίνεται να πληρώνεις αυτά τα ποσά, όταν εμείς δεν βγάζουμε τον μήνα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει την πρόποσή του κι ο Florentino Pérez έχει προτιμήσει να το «γιορτάσει» ιδιωτικά. Για τον πρόεδρο, ήταν ένα μαρτύριο το τελευταίο ενάμιση έτος λόγω των συνεχόμενων παραπόνων και κοντρών ενός παίκτη που θαυμάζει, αλλά για τον οποίο λέει στους οικείους του ότι «δεν μπορείς να του δίνεις συνέχεια αγάπη». Μ’αυτή την έξοδο, στη Μαδρίτη έχουν επίσης «απελευθερωθεί» από έναν ακόμα του «μπλοκ» του Jorge Mendes. Κάθε φορά μένουν και λιγότεροι παίκτες του Mendes στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τρεις τελευταίες εξόδους: Pepe, James κι ο προαναφερόμενος Cristiano. Μένει να αναζητηθεί ένας προορισμός στον Fabio Coentrao. Ο Mendes έχει πολλές επαφές και δεν πρέπει να παραμεριστεί, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζονταν επίσης ξεκούραση απ’τα τόσα πολλά προβλήματα και τις ζήλιες κάποιων παικτών που ζητούσαν χρήματα και ήθελαν να τους έλυνε ο σύλλογος τα προβλήματά με την εφορία.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.