News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημη ανακοίνωση: Cristiano Ronaldo

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018


Η Real Madrid C. F. ανακοινώνει ότι, ικανοποιώντας την βούληση και το αίτημα που εξέφρασε ο παίκτης Cristiano Ronaldo, συμφώνησε να τον πουλήσει στη Juventus F.C.

Σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σ’έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο κι ο οποίος έχει σημαδέψει μία απ’τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους κατακτημένους τίτλους, απ’τα τρόπαια που επιτεύχθηκαν και τους του θριάμβους που επιτευχθήκαν στα γήπεδα κατά τη διάρκεια αυτών των 9 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργασίας, υπευθυνότητας, ταλέντου και υπέρβασης.

Έχει μετατραπεί επίσης στον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Συνολικά 16 τίτλοι, μεταξύ των οποίων 4 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 3 εξ αυτών διαδοχικά και 4 στις τελευταίες 5 σεζόν. Σε ατομικούς τίτλους, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 4 Χρυσές Μπάλες, 2 The Best και 3 Χρυσά Παπούτσια, ανάμεσα σε πολλά άλλα βραβεία.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Cristiano Ronaldo θα’ναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μια μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ναι πάντα το σπίτι του.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.