News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εν αναμονή προσφορών για τον Theo Hernández η Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο παίκτης θα συναντηθεί με τον πράκτορά του τις επόμενες μέρες για να αποφασίσει για το μέλλον του


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη λάβει μια απόφαση με τον Theo Hernández. Κι αυτή περνάει απ’την αναχώρηση του ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στη Μασσαλία, κατά τη διάρκεια της σεζόν που κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα. Στο Chamartín θέλουν, όμως, ο μπακ, να φύγει απ’την ομάδα με μεταγραφή με οψιόν επαναγοράς ή ως δανεικός. Σε καμία περίπτωση η επιλογή δεν θα περνάει απ’την οριστική αποδέσμευση από έναν παίκτη ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, είναι μόλις 20 ετών και κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εφόσον έγινε γνωστή η πρόθεση της εξόδου του, που αποκαλύφθηκε στο MARCA.com την Τρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει τώρα να βρει μια προσφορά που να ικανοποιεί τόσο τον σύλλογο όσο και τον παίκτη, ο οποίος δεν θα δεχθεί οποιονδήποτε προορισμό, απ’τη στιγμή που έχει φτάσει στο όνειρο του να παίζει στο κλαμπ του Chamartín.

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα να μπορέσει ο παίκτης να μεταναστεύσει σε άλλο πρωταθλήματα, ακολουθώντας την εμπειρία που βίωσαν ήδη, στις περιπτώσεις τους στη Γερμανία, τόσο ο Carvajal όσο κι ο Vallejo. Επιτυχημένοι δανεισμοί που χρησίμευσαν αργότερα στην επιστροφή και των δύο στο madridista club.

Όπως και να’χει, η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες. Ο παίκτης σχεδιάζει μια συνάντηση με τον πράκτορά του, Manuel García-Quilón, στην οποία θα μελετήσουν πιθανούς προορισμούς για την σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.


Υψηλός μισθός

Σε περίπτωση που κανένας από αυτούς δεν γεμίσει τον παίκτη, το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη δεν αποκλείει να συνεχίσει στο σύλλογο για να ανακτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη ενός ιδρύματος που πόνταρε έντονα για την αγορά του πληρώνοντας 28 εκατομμύρια ευρώ. Μια μεταγραφή που χρησίμευσε για να σπάσει το σύμφωνο μη επίθεσης των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο μεγάλων συλλόγων της πρωτεύουσας.

Ένα απ’τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Μαδρίτη για να δώσει έξοδο στον Theo είναι ο υψηλός μισθός του. Τα περίπου 5 εκατομμύρια μικτά που παίρνει ανά σεζόν είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεραστεί για μια μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων που δεν μπορούν να αντέξουν τόσο υψηλό μισθό.

Μάλιστα, όπως έχει ήδη συμβεί με παίκτες όπως ο Coentrao, υπάρχει η πιθανότητα -πάντα στην περίπτωση που η έξοδος του Theo είναι με τη μορφή δανεισμού- να πρέπει η Μαδρίτη να πληρώσει μέρος του μισθού ενός παίκτη τον οποίο εμπιστεύεται έτσι ώστε να εκραγεί αν έχει την ίδια διάρκεια μ’αυτήν που είχε στην Alavés.

Στη Βιτόρια, κι όντας αδιαμφισβήτητος ως μπακ, μετατράπηκε σε μια απ’τις μεγάλες αποκαλύψεις του τουρνουά, σε σημείο που η Μαδρίτη είδε σ’αυτόν τον διάδοχο ενός απ’τους σημαντικότερους παίκτες στο ίδρυμα την τελευταία δεκαετία, του Βραζιλιάνου Μαρσέλο.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.