News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εάν επέστρεφε θα’ταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Του Jesús Sánchez

Ο James έχει ομολογήσει ήδη στους έμπιστους ανθρώπους του ότι χωρίς τον Ζιντάν θα επέστρεφε από αύριο

"Ήταν θλιβερό να φύγω, η Μαδρίτη ήταν πάντα το όνειρό μου" James Rodríguez


Τρελός για να επιστρέψει. Έτσι αισθάνεται ο James, ο οποίος πήγε στη Bayern γνωρίζοντας ότι όταν εκπλήρωσε το όνειρό του να φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα σχέδιά του δεν ήταν σε καμία περίπτωση να φύγει απ’την πίσω πόρτα, όπως συνέβη. Ο Κολομβιανός δεν το κρύβει στους ανθρώπους γύρω του: αν ήταν στο χέρι του θα γύριζε από αύριο.

Με την αποχώρηση του Ζιντάν, ο James βλέπει με ενθουσιασμό μια πιθανή επιστροφή. Ξέρει ότι το μεγάλο εμπόδιό του ήταν ότι ο Γάλλος προπονητής είχε άλλες προτιμήσεις πριν απ’αυτόν, αλλά και γνωρίζει επίσης πολύ καλά τους όρους του συμβολαίου του και ξέρει ότι είναι πολύ περίπλοκο, αλλά έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι γι 'αυτόν δεν θα υπάρξει τίποτα άλλο από διευκολύνσεις.

Μάλιστα, ο παίκτης της Bayern έφυγε πάντα με την ιδέα να μπορέσει να επιστρέψει μία μέρα κι άφησε πολλούς δεσμούς με τη Μαδρίτη, μια πόλη που τον γοητεύει. Για αρχή, διατηρεί το σπίτι του στην πρωτεύουσα και διατηρεί επαφές με πολλούς φίλους και παίκτες του ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο James βλέπει μάλιστα τα πράγματα πολύ διαφορετικά τώρα. Αν γνώριζε ότι με τον Zidane ήταν μια δεύτερη επιλογή, ξέρει ότι είναι πολύ της αρεσκείας του Julen Lopetegui κι ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε και για τον προπονητή.

Ο Κολομβιανός, στα μέσα της σεζόν, παραδέχτηκε ήδη ότι η αποχώρηση από τη Μαδρίτη ήταν μια απόφαση που δυσκολεύτηκε να πάρει. Σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Edu Aguirre στην El Chiringuito, μιλούσε για την περιπέτεια του στη Μπάγερν και τους λόγους της αποχώρησής του. «Ήταν λυπηρό και δύσκολο να φύγω, η Μαδρίτη ήταν πάντα το όνειρό μου. Όποτε μπορώ βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας εδώ στο σπίτι».

Ο James μιλούσε για την κατάστασή του και για τον Ζιντάν: «Οι αριθμοί μου ήταν εκεί, προπονούμουν καλά, αλλά κάθε προπονητής έχει τις προτιμήσεις του και πρέπει να τις σέβεσαι. Το ποδόσφαιρο έχει αυτά τα πράγματα. Μερικές φορές είσαι εκεί όπου θες, άλλες όχι και μετά επιστρέφεις...», σχολίαζε ο ποδοσφαιριστής, πλέον σε διακοπές μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.