News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Courtois, ο μοναδικός στόχος της Μαδρίτης απ’την Chelsea

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του Santi Siguero

Το λευκό club δεν ενδιαφέρεται να πάρει τον Willian


Η Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε στη MARCA ότι έχει κάνει μια συνολική προσφορά ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ για τους Courtois και Willian, όπως διαβεβαιώνεται αυτή τη Δευτέρα στον αγγλικό Τύπο. Το λευκό club δεν ενδιαφέρεται να πάρει τον Βραζιλιάνο διεθνή της Chelsea, όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει αυτή η εφημερίδα.

Από την άλλη πλευρά, το ενδιαφέρον για τον Βέλγο τερματοφύλακα του αγγλικού συλλόγου παραμένει σταθερό. Η Μαδρίτη εξακολουθεί να περιμένει να επιλυθεί το μέλλον του τέρματος της Τσέλσι για να αναλάβει το τελικό στάδιο της υπογραφής του Courtois, ενός απ’τους μεγάλους λευκούς στόχους σ’αυτήν την καλοκαιρινή αγορά. Η Μαδρίτη ελπίζει να μπορέσει να κλείσει την υπογραφή του Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2019, για περίπου 30 ή 35 εκατομμύρια ευρώ.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία του λευκού club εξακολουθούν να’ρχονται προσφορές των παικτών που ενδιαφέρονται να παίξουν στο Bernabéu. Ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Edén Hazard και του Mauro Icardi, δύο απ’τους παίκτες που πιέζουν περισσότερο για να φορέσουν τα λευκά. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για επιχειρήσεις που θα πήγαιναν πολύ πάνω απ’τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ένα όριο που η Μαδρίτη δεν είναι έτοιμη να ξεπεράσει αυτή τη στιγμή. Το club θα περιμένει να δει την απόδοση της ομάδας στην προετοιμασία πριν αποφασίσει να κάνει μια επένδυση τέτοιας σημασίας.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.