News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Carvajal: "Ο πήχης είναι πολύ ψηλά, πρέπει να’χουμε υπομονή"

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, που περιοδεύει στην Κεντρική Αμερική, έδωσε μια συνέντευξη στην salvadoreña εφημερίδα El Gráfico στην οποία αναλύει την επικαιρότητα της ομάδας


Ο Dani Carvajal εκμεταλλεύεται τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Κεντρική Αμερική για να επιδοθεί σε πράξεις αλληλεγγύης σε διάφορες χώρες της περιοχής. Πριν ενταχθεί στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαϊάμι, ο Μαδριλένος μπακ ταξίδεψε απ’τον Παναμά στο Ελ Σαλβαδόρ και σ’αυτή τη χώρα έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα El Gráfico.

Στη συνομιλία του με τον salvadoreño Τύπο -η οποία θα είναι διαθέσιμη ολόκληρη τη Δευτέρα στην έντυπη έκδοση -ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης επανεξετάζει την επικαιρότητα της λευκής ομάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στην αλλαγή προπονητή και στο πώς θα επηρεάσει η έξοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Τον Lopetegui τον ζήλευα πάντα. Συμμερίζομαι τους τρόπους του στο ποδόσφαιρο και είναι ένας προπονητής που παίρνει τα μέγιστα από κάθε παίκτη, θα μας κάνει καλό και είμαι ήδη πρόθυμος να τεθώ στις εντολές του», δήλωσε ο Carvajal.

Ο παίκτης δεν αμφιβάλει ότι με τον Julen Lopetegui «η ομάδα κερδίζει εμπειρία και νέες ιδέες», και ζητά χρόνο απ’τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο πήχης τώρα είναι πολύ υψηλός, αλλά πρέπει να’χουμε υπομονή».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.