News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, Asensio, Isco, Modric, Kroos... ποιος θα εκτελεί τώρα τα φάουλ στην Ρεάλ Μαδρίτης;

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Του Luis Alberto Díaz

Μετά την αποχώρηση του Cristiano, οι εκτελεστές των ελεύθερων χτυπημάτων θα’χουν περισσότερες πιθανότητες




Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα σεζόν, στις οποίες έχει βρεθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρχε κάτι σίγουρο μ’αυτόν στο γήπεδο, είναι ότι αν υπήρχε ένα απευθείας φάουλ το οποίο θα μπορούσε να εκτελεστεί στο τέρμα, ο εκτελεστής αυτού του φάουλ είχε όνομα κι επώνυμο: Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τώρα, με την αποχώρηση του Πορτογάλου στην Juventus ανοίγει μια συζήτηση σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο εκτελεστής τον οποίο θα πρέπει να αποφασίσει ο Lopetegui, και είναι ότι ο νέος madridista τεχνικός έχει ένα ευρύ φάσμα ειδικών γι’αυτήν την τέχνη και οι οποίοι κατά τη διάρκεια της παραμονής του Cristiano στο λευκό σύνολο ήταν κάπως στην σκιά, καθώς αυτός μονοπωλούσε πάντα αυτή την ευθύνη.

Απ’την σεζόν 2008-09, σεζόν στην οποία ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο λευκό σύνολο έχουν υπάρξει 21 παίκτες που έχουν εκτελέσει κατά καιρούς τουλάχιστον ένα απευθείας φάουλ, αν και απ’τις 619 εκτελέσεις, 444 έγιναν απ’τον CR7, διακεκριμένο ηγέτη αυτής της στατιστικής μπροστά απ’τον Bale που εκτέλεσε 55 και τον Mesut Özil ο οποίος ήταν ο συγγραφέας 18 εκτελέσεων. Απ’το τωρινό λευκό ρόστερ, μεγάλοι σπεσιαλίστες όπως οι Isco, Kroos, Asensio, Bale ή ακόμα κι ο Sergio Ramos παρουσιάζονται ως μεγάλοι υποψήφιοι για να πάρουν τη σκυτάλη του Cristiano.

Αν μιλάμε για αποτελεσματικότητα, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο παρά το ότι έχει εκτελέσει ένα 72% των φάουλ, σκόραρε 33 γκολ, το οποίο είναι μια ευστοχία 7,4%. Άλλοι παίκτες που ξέρουν πως είναι να σκοράρουν ένα γκολ από ένα απευθείας φάουλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι: Μπέιλ (4 γκολ), Özil και James (3 γκολ), Xabi Alonso, Sergio Ramos, Asensio, Isco, Κακά και Nacho ( 1 γκολ).

Εκτελεστές φάουλ στην Ρεάλ Μαδρίτης στην εποχή Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο, 444 εκτελέσεις

Μπέιλ, 55 εκτελέσεις

Özil, 18 εκτελέσεις

James Rodriguez και Xabi Alonso, 16 εκτελέσεις

Sergio Ramos, 14 εκτελέσεις

Granero, 11 εκτελέσεις

Asensio και Di María, 8 εκτελέσεις

Guti, 7 εκτελέσεις

Isco, 6 εκτελέσεις

Κακά, 3 εκτελέσεις

Van der Vaart, Sahin, Kroos, Casemiro, 2 εκτελέσεις

Nacho, Modric, Drenthe, Garay, Benzema, 1 εκτέλεση


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.