News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αποφασιστική εβδομάδα για την αποχώρηση του Cristiano Ronaldo στη Juventus

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Του J. L. Calderón

Η Μαδρίτη αναμένει να της παρουσιάσει το ιταλικό club σύντομα την προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ


Η Μαδρίτη κι ο Cristiano αντιμετωπίζουν την αποφασιστική εβδομάδα για να επιλύσουν το μέλλον του Πορτογάλου εκρηκτικού, που εκτός από μια απροσδόκητη στροφή είναι πολύ μακριά απ’το Bernabéu, εννέα χρόνια μετά την άφιξή του. Είναι 7 ημέρες για το αντίο ενός 7 εποχής. Επειδή από σήμερα και μετά τα δύο μέρη περιμένουν να υπάρξουν βήματα ώστε καθόλη την εβδομάδα να θεωρηθεί τελειωμένη η ιστορική μεταγραφή του Cristiano στη Juve. Είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ελλείψει τήρησης των κατευθυντήριων γραμμών.

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να βάλει η Γιουβέντους στο τραπέζι τα 100 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η ελευθερία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Και θα το κάνουν, επειδή εδώ και καιρό έχουν το λόγο του Πορτογάλου ότι θα υπέγραφε για την πρωταθλήτρια Ιταλίας και επειδή ήταν ζήτημα του να επιβεβαιωθεί η τιμή για την συγκέντρωση των χρημάτων. Η Μαδρίτη έχει εδώ και καιρό που λέει ότι δεν έχει καμία προσφορά απ’τη Γιουβέντους, αλλά το ιταλικό club σχεδιάζει να της την κάνει αυτή την εβδομάδα για να κάνει αυτό που θα’ταν το οριστικό βήμα για τη επιχείρηση.

Αυτό σε σχέση με το οικονομικό ζήτημα μεταξύ των συλλόγων. Θα έμενε η συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του παίκτη στο να συμφωνήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα συμβεί το αντίο του Πορτογάλου εκρηκτικού. Επειδή η Μαδρίτη θέλει να καταστήσει σαφές ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι είναι αυτός που θέλει να φύγει, να’ναι αυτός που θα παρουσιάσει μια προσφορά για να φύγει, την οποία θέλει απ’τη Μαδρίτη να δεχτεί. Υπό αυτές τις συνθήκες, το λευκό club θα εκπληρώσει το μέρος του στη συμφωνία για να δεχτεί τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα του φέρει η Juventus για να δώσει το πράσινο φως στην επιχείρηση της εξόδου του μεγάλου αστέρα του. Διαφορετικά, δεν θα’ταν 100 εκατομμύρια και η Μαδρίτη θα παρέπεμπε στη ρήτρα του 1 δις.

Μια τελετή στο ύψος των περιστάσεων

Πέρα απ’τη συμφωνημένη έξοδο ή απ’αυτό που η MARCA βάφτισε ως «Η μάχη του πώς να φύγει» στη Μαδρίτη θα άρεζε επίσης να δραματοποιήσει την έξοδο του Κριστιάνο με μια εκδήλωση στο ύψος της κληρονομιάς που αφήνει ο Πορτογάλος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Φεύγει ένας θρύλος και στο λευκό club θα άρεζε να’χε ο παίκτης την προδιάθεση να πρωταγωνιστήσει σε μια τελετή στο ύψος του μύθου που είναι, αποφεύγοντας καταστάσεις όπως των Ίκερ Κασίγιας ή Ραούλ σ’ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και που τόσες επικρίσεις κόστισαν στο σύλλογο.

Αν και φαίνεται ψέμα, εκεί είναι που μπορεί να προκύψει κάποια τριβή, επειδή η θέση του Κριστιάνο είναι, τη σήμερον ημέρα, πολύ μακριά απ’αυτό που προτείνει το club με την έννοια του τρόπου της εξόδου. Ο παίκτης παραμένει σταθερός στη θέση του ότι είναι η Μαδρίτη αυτή που έχει πιέσει αυτή την κατάσταση, επειδή η επιθυμία του ήταν να αποσυρθεί στη Μαδρίτη. Κατάσταση που είναι αυτή που έχει προκαλέσει τελικά την ολική ρήξη μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη και την επιθυμία του τελευταίου να φύγει απ’το Μπερναμπέου. Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον του εκρηκτικού είναι πεπεισμένοι ότι οι θέσεις θα πλησιάσουν κι ότι ο Κριστιάνο θα δεχθεί μια έξοδο που να’ναι καλή και για τα δύο μέρη και που, κατά κάποιο τρόπο, δεν λερώνει όλα όσα βιώθηκαν κατά τη διάρκεια των εννέα χρόνων που έχει ζήσει ως madridista. Με λίγα λόγια, η ταινία φτάνει στο τέλος της: το αντίο του Cristiano στη Μαδρίτη.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.