News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Hazard ηγείται στο plan B εάν αποτύχει ο Neymar

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Ο Βέλγος θαμπώνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κερδίζει πόντους για να αντικαταστήσει τον Cristiano

Ο Eden Hazard θάμπωσε στον, για πολλούς, αποκλεισμό έκπληξη της Βραζιλίας απ'τα χέρια του Βελγίου. Ο μικρός κόκκινος διάβολος έβγαλε το μαγικό ραβδάκι κι ενήργησε στο γήπεδο του Καζάν Αρένα, μαζί με τους De Bruyne και Lukaku, αποσυναρμολόγισε μια canarinha που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ούτε και με το ντεμαράζ με επικεφαλής τον Neymar Jr στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, το 10 της Βραζιλίας είναι ο μεγάλος στόχος (εδώ και χρόνια στην περίπτωση του Florentino Perez) της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν, πολύ περισσότερο μετά την περισσότερο από πιθανή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους. Φυσικά, η δυσκολία που θα'χει το να πάρει τον Ney απ'την δισεκατομμυριούχο PSG, μόλις 365 ημέρες μετά την υπογραφή του για 222 εκατομμύρια ευρώ, κάνει οι άνθρωποι του Chamartin να εξερευνούν άλλες οδούς αν αυτή η δυσκολία καταλήξει να'ναι ένα αδύνατο.

Κι εκεί εμφανίζεται ο Eden Hazard. 27 ετών. Γρήγορος, ντριμπλέρ, διεισδυτικός, λαμπερός, με περισσότερο από μια πενταετία οδηγώντας ένα ευρωπαϊκό γίγαντα όπως η Τσέλσι, αλλά τον οποίο αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο του χρησιμεύει για να κάνει το τελικό βήμα για να παλέψει  ώμο με ώμο, με την ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ελλείψει της επίλυσης του ημιτελικού εναντίον της Γαλλίας την Τρίτη, το επιδέξιο 10 του Βελγίου θα εκπλήρωνε τέλεια αυτό που ψάχνει η Μαδρίτη για να ανανεωθεί, στις επιθετικές θέσεις.

Διακρίνεται στο Mundial

Ο Hazard ταιριάζει επίσης στο προφίλ που αρέσει τόσο στον ευγενή όροφο του Santiago Bernabéu, όπου πάντα άρεζε να θέτει το στόχο σε παίκτες που διαπρέπουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη Νότια Αφρική το 2010 ήταν ο Özil, μια λαμπρή εμφάνιση της Γερμανίας, που έφτασε στο Chamartín μετά από μια λαμπρή παράσταση. Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν η σειρά του Κολομβιανού James Rodriguez, για τον οποίο πλήρωσαν 80 εκατομμύρια ευρώ, κι ο ωραίος επιτελικός μέσος έφτασε συνοδευόμενος από έναν Toni Kroos που μόλις είχε κερδίσει το τουρνουά με την Γερμανία.

Στη Ρωσία λίγες είναι οι μορφές που αριστεύουν ώστε η Ρεάλ να στρέψει το βλέμμα της σ'αυτές, απ'τη στιγμή που τα τρία μεγάλα ονόματα των τελευταίων ετών (Κριστιάνο, Μέσι και Neymar) έχουν πει ήδη αντίο στο τουρνουά, το οποίο κάνει ακόμα πιο ελκυστική την παρουσία ενός Hazard ο οποίος, επιπλέον, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να φορέσει τα λευκά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να με ενδιαφέρει, όλοι το ξέρουν. Αν δεν με θέλουν, δεν θα μιλήσω γι 'αυτό. Αν θέλουν να με αγοράσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», ομολόγησε πριν από λίγες ημέρες ένας Hazard που ονειρεύεται τη Μαδρίτη μέχρι το σημείο του να καθυστερήσει την ανανέωσή του με την Chelsea περιμένοντας την κλήση που μπορεί να αλλάξει το μέλλον του... και το παρόν του.

Η προσφορά του πατέρα

«Αν κάνω ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο τα πράγματα θα'ναι πιο εύκολα», επέμεινε ο Βέλγος σε μια συνέντευξη με τη L'Equipe λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του. Τα δύο γκολ του και οι δύο ασίστ του, αλλά, κυρίως η υπέροχη παράστασή του εναντίον της Βραζιλίας, όταν όλα τα φώτα έδειχναν τους Βραζιλιάνους εκρηκτικούς μπορεί να'ναι το οριστικό βήμα ώστε το 10 του Βελγίου να καταλήξει να εκπληρώσει το όνειρό του.

Και είναι ότι τη λαχτάρα του Hazard την αναγνωρίζει ακόμα κι ο ίδιος του ο πατέρας. Ο Thierry, ο οποίος ενεργεί επίσης ως εκπρόσωπος, το επιβεβαίωσε στη βελγική εφημερίδα Le Soir: «Ο Eden απέρριψε το να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ώστε, ανάλογα με την περίπτωση, να μπορεί ν'ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα ταίριαζε καλά».

Με σύμβαση μέχρι το 2020, ο Eden απέρριψε την τελευταία προσφορά ανανέωσης της Chelsea. Τα 18 εκατομμύρια ευρώ απορρίφθηκαν απ'τον Βέλγο εν αναμονή της εκπλήρωσης του μεγάλου ονείρου του, να ντυθεί στα λευκά, μετά το Mundial. Η εκθαμβωτική του παράσταση μπορεί να'ναι καθοριστική πάντα εφόσον αποτύχει ο Neymar, ώστε  το 10 του Βελγίου να καταλήξει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.