News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μισή Ευρώπη αναστενάζει για τον Lucas

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Του Santiago Siguero

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν θέλουν τον gallego


Ο αυτοκρατορικός κύκλος της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League έχει συνέπειες. Το κύρος του συλλόγου αυξάνεται, αλλά αυξάνει επίσης και την τιμή των παικτών του. Αυτή την εβδομάδα προέκυψε το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Marco Asensio. Αλλά δεν είναι ο μόνος λευκός παίκτης που έχει πολλές νύφες. Ο Lucas Vázquez είναι ένας άλλος βασικός παίκτης στις τελευταίες επιτυχίες της Μαδρίτης, παρά το ότι δεν απολαμβάνει την ετικέτα του αδιαμφισβήτητου. Η αμεσότητά του είναι ένα χαρακτηριστικό όλο και λιγότερο συχνό στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου δεν του λείπουν νύφες. Μία απ’αυτές είναι, ακριβώς, η Λίβερπουλ. Απ’την ίδια την Αγγλία έρχεται το ενδιαφέρον ενός άλλου συλλόγου, στην περίπτωση αυτή της Άρσεναλ. Ο Unai Emery είναι ερωτευμένος με το άμεσο και κάθετο παιχνίδι του παίκτη απ’το Curtis. Και οι προσφορές απ’την Premier δεν τελειώνουν εκεί, καθώς η Chelsea παρακολουθεί επίσης στενά τον διεθνή. Απ’την Ιταλία, η AC Milan έχει έρθει επίσης σε επαφή με τον Lucas, αλλά η ποινή δύο ετών χωρίς να παίζει στην Ευρώπη αφαιρεί δύναμη απ’την rossonera πρόταση.

Ο Λούκας είναι ήρεμος, συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη στιγμή. Είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και στη Μαδρίτη, αλλά όλες οι προτάσεις που έρχονται ξεπερνάνε την τρέχουσα σύμβασή του με το λευκό club, που είναι θωρακισμένη με μια στρατοσφαιρική ρήτρα. Ο παίκτης ποντάρει στο να συνεχίσει στο Μπερναμπέου. Την περασμένη σεζόν ήταν ο παίκτης που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο απ’τον Zidane. Εμφανίστηκε σε συνολικά 48 παιχνίδια, στα οποία έβαλε 8 γκολ κι έδωσε 16 ασίστ, μια άλλη κορυφή της ομάδας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.