News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αύξηση για τον Nacho

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Της Patricia Terroba

Κάνει ένα άλμα στη μισθολογική κλίμακα και θα παίρνει περίπου 4 εκατομμύρια


Η περασμένη σεζόν ήταν αναμφισβήτητα η σεζόν του Nacho Fernández. Αν τα τελευταία χρόνια προειδοποιούσε ήδη ότι έπρεπε να’ναι ένα θεμελιώδες κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης, στη σεζόν 17-18 το έχει επιβεβαιώσει. Ο αμυντικός έκανε την πιο goleadora σεζόν, έπαιξε συνολικά 42 παιχνίδια με τη λευκή φανέλα (ένα νούμερο που δεν είχε φτάσει μέχρι τώρα) και μετατράπηκε σε μια πλήρη εγγύηση για τον Zizou.

Πάντα προετοιμασμένος και ανταποκρινόμενος με το παραπάνω, ο παίκτης ήταν ένα θεμελιώδες κομμάτι στις επιτυχίες του madridista συνόλου. Και τώρα το club έχει θελήσει να επιβραβεύσει τον Nacho για την προσπάθειά του και την αφοσίωσή του. Μόλις τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, θα δημοσιοποιηθεί η βελτίωση της σύμβασης του παίκτη. Μια βελτίωση στην οποία εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάντα με τη συνεργασία του παίκτη, και που συνεπάγεται μια αύξηση μισθού. Ο Nacho θα παίρνει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό άλμα στη μισθολογική κλίμακα του λευκού συνόλου.

Απ’το club θεωρούν ότι πρόκειται για μια μορφή αναγνώρισης, ένας τρόπος να ευχαριστήσουν τον αμυντικό της Μαδρίτης για τη δέσμευσή του στην ομάδα. Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι τώρα είναι ευτυχισμένος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αισθάνεται σημαντικός στα σχέδια της ομάδας και ξέρει επιπλέον την υπέρβασή του στη Μαδρίτη. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Μέχρι την άφιξη του Zidane στον πάγκο, ήταν ένας σταθερός αναπληρωματικός. Μόλις που είχε ευκαιρίες ή έπαιζε λεπτά, κι έφτασε ακόμα και να θεωρήσει ότι η έξοδός του απ’το Chamartín θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής.

Προτεραιότητά του, η Μαδρίτη

Προσφορές δεν του’χουν λείψει. Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε γι’αυτόν, όπως και η Ρόμα, η οποία έχει θελήσει πάντα να ενσωματώσει στις τάξεις της τον Ισπανό αμυντικό. Αλλά η προτεραιότητά του έχει υπάρξει πάντα το λευκό σύνολο. Το όνειρό του, να θριαμβεύσει στη Μαδρίτη και η επιθυμία του, να μπορεί ν’αποσυρθεί σ’αυτό που είναι το σπίτι του εδώ και σχεδόν 17 χρόνια, όταν εντάχθηκε στη madridista cantera σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Ένα όνειρο που είναι όλο και πιο κοντά στο να εκπληρωθεί. Η βελτίωση της σύμβασης είναι μόνο ένα από τα καλά νέα που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες. Ένα άλλο, η άφιξη του Lopetegui. Αν ο Zidane ήταν σημαντικός γι 'αυτόν, ο νέος προπονητής είναι το ίδιο ή ακόμα περισσότερο. Με τον Γάλλο έπαιξε τις καλύτερες δυόμισι σεζόν του με την λευκή φανέλα. Συμμετείχε περισσότερο από ποτέ, έκανε τις πιο goleadoras σεζόν του κι απόλαυσε ατελείωτες ευκαιρίες που, απ’την άλλη πλευρά, κέρδισε ο ίδιος. Η ευελιξία του τον οδήγησε να μετατραπεί σ’έναν μπαλαντέρ ​για τον ZZ, σ’έναν βασικό παίκτη για την άμυνα των τριών συνεχόμενων Champions League. Έκανε ντεμπούτο ακόμα και σ’έναν τελικό στο τελευταίο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Carvajal.

Όνειρα που κατάφερε να εκπληρώσει και που, με τον Julen, θα συνεχίσει να εκπληρώνει. Ο πρώην ομοσπονδιακός έχει ποντάρει πάντα στον Nacho, απ’τις κατώτερες κατηγορίες της La Roja. Τον γνωρίζει καλά και γνωρίζει τη σημασία του στην ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος τον συμπεριέλαβε στη λίστα για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα τέλη Ιουλίου, θα δουλέψουν ξανά μαζί. Κι αυτή τη φορά, στο Valdebebas, ο Nacho θα συνεχίσει να’ναι κλειδί για τον Lopetegui.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.