News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Asensio: Η Liverpool τον καλύπτει με χρυσό και προσφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ γι'αυτόν

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Των Juan Ignacio García-Ochoa και José Félix Díaz

Ο Klopp είναι πρόθυμος να κάνει μια τρέλα για το νεαρό αστέρι Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Λίβερπουλ; Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι’αυτό» Marco Asensio


Χθες ρώτησαν τον Marco Asensio για το μέλλον του. Κι αυτός, με καλό κεφάλι, ξεκαθάρισε αμέσως. "Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι 'αυτό". Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλήρως συγκεντρωμένος στην ισπανική εθνική ομάδα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά το ότι δεν είναι ξένος προς ό, τι λέγεται γι 'αυτόν και στην τεράστια προσφορά που σκέφτεται να παρουσιάσει η Λίβερπουλ στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προς το παρόν, τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι ο Asensio διατηρούν την ψυχραιμία και δεν έχουν διατηρήσει καμία συζήτηση σχετικά με την πρόταση της Λίβερπουλ και τόσων άλλων ομάδων που θέλουν τον παίκτη, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να καθίσουν οι δύο πλευρές για να μιλήσουν για να αναλύσουν το παρόν και το άμεσο μέλλον του παίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης. Επειδή ο Asensio, ο οποίος θα κλείσει τα 23 τον Ιανουάριο και για τον οποίο η μισή Ευρώπη είναι πρόθυμη να κάνει μια τρέλα, θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά στη Μαδρίτη σε αθλητικό επίπεδο.

Ο mallorquín θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι την τρίτη σεζόν του στα λευκά και περιμένει να το κάνει με περισσότερα γαλόνια στο ρόστερ. Πάντα με τα πόδια του στο έδαφος, ο Asensio είναι φιλόδοξος και θέλει να ξεκινήσει να απολαμβάνει ένα καθεστώς στην ομάδα που δεν είχε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Στις εντολές του Zinedine Zidane έχει εξελιχθεί πάρα πολύ ως παίκτης, αλλά η προοπτική του δεν έχει μεταφραστεί σ’έναν ηγετικό ρόλο μέσα στη βασική ομάδα.

Ο Asensio έχει παίξει 53 παιχνίδια αυτήν την τελευταία σεζόν, όντας μαζί με τον Lucas Vázquez αυτός που έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες. Αλλά η τεράστια συμμετοχή του δεν μεταφράζεται σε λεπτά, αφού ο μέσος όρος είναι 54 για κάθε αγώνα που παίζει. Δεν έχει υπάρξει αδιαμφισβήτητος βασικός όπως οι Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Κριστιάνο, Ramos και Carvajal και είναι κάτι που θα ήθελε να αρχίσει να απολαμβάνει και το οποίο του εγγυάται η Λίβερπουλ.

Προς το παρόν, ο Asensio δεν σκέφτεται μια αλλαγή σκηνικού, αλλά η Μαδρίτη δεν πρέπει να τον παραμελήσει αν δεν θέλει να’χει ένα πρόβλημα μ’έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της. Ο Μάρκο δεν είναι ξένος προς τις φήμες που μιλάνε για το ενδιαφέρον της Μαδρίτης για τον Hazard ή για τον Neymar, παίκτες που θα του αφαιρούσαν και πάλι πολλά λεπτά, όπως το’χει κάνει πρόσφατα ο Bale. Υπενθυμίζουμε ότι ο Asensio έπαιξε μόνο ένα λεπτό στον τελικό του Champions League.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.