News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: το άστρο του να επιλέγει ανάμεσα σε Isco ή Bale

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Η γνώμη του Jesús Sánchez


Η Μαδρίτη επίλυσε με πολλή εξουσία τον αγώνα εναντίον της Celta που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια μέρα στο γραφείο δοκιμών έτσι ώστε ν’αποφασίσει ο Zinedine Zidane την ενδεκάδα του Κιέβου. Όπως πάντα τον τελευταίο καιρό, ο Γάλλος προπονητής έχει 10 αδιαμφισβήτητους, αν τελικά ο Dani Carvajal φτάσει εγκαίρως και μια αμφιβολία. Isco ή Bale, αυτό είναι το ερώτημα.

Ο Ζιντάν μπορεί να νιώθει τυχερός. Όποιον κι αν επιλέξει ανάμεσα σε δύο πολύ νόμιμες παραλλαγές θα μπορούσε να’χει επιλέξει σωστά στον τελικό του Champions League ή επίσης ν’αποτύχει γιατί συνήθως οι αναλύσεις γίνονται ανάλογα με το αποτέλεσμα κι όχι το παιχνίδι. Υπήρξε μια εποχή στην οποία θεωρούταν ως λογικό δεν μην έπαιζε ο ένας ή ο άλλος. Τον Μπέιλ τον τούμπαρε η υγεία. Το στοίχημα για τις πλευρές, με την καθοριστική υποστήριξη στους Lucas και Asensio, αποδείχτηκε υπερβατικό σε μια σκληρή στιγμή της σεζόν και έστειλε τον Isco στον πάγκο, ακόμα και εις βάρος της μιντιακής καταιγίδας που ωθεί τον διεθνή, ένας υπέροχος παίκτης σε κάθε περίπτωση, ο οποίος αισθάνεται πάντα περιβαλλόμενος από ευνοϊκές απόψεις.

Ο Bale, στον οποίο αμφισβητείται ακόμα και το ποδοσφαιρικό του καθεστώς, είχε αυτόν τον άνεμο πάντα εναντίον του. Επειδή ο Ουαλός, δεν είναι Malagueño, κόστισε αυτό που κόστισε, μια περιουσία, είναι στον κόσμο του, δεν έχει κάποιον να τον υπερασπίζεται συνήθως και το να του γίνεται επίθεση σημαίνει, επίσης, να διαβρώνεται ο πρόεδρος. Η έλλειψη σταθερότητάς του λόγω των τραυματισμών ήταν ένα άλλο μειονέκτημα για την διάρκειά του στην αριστεία. Σε φόρμα είναι ένας μοναδικός παίκτης.

Ο Zidane έχει καταφέρει να μπορούν Isco και Bale να μπουν στην εντεκάδα της Μαδρίτης χωρίς να προκαλέσουν ασφυξία, αν και πάντα θα υπάρχουν γούστα για ένα πράγμα ή για άλλο. Ο διεθνής, θεμελιώδης σ’όλους τους τελικούς του Champions League που έχει παίξει με τη Μαδρίτη, θα ήταν για τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας σ’ένα παιχνίδι που αναμένεται υψηλής έντασης, πολλής φθοράς και πάνω κάτω. Ο Μπέιλ παρουσιάζει την υποψηφιότητά του μ’ένα επιχείρημα μεγάλης βαρύτητας, το γκολ. Η Μαδρίτη μπορεί να παίξει πολύ καλά και με τους δύο. Η ανάμνηση του Κάρντιφ με τον Isco είναι ανεξίτηλη, αλλά ο Μπέιλ έκανε το 2-1 στη Λισαβόνα, ήταν σε υψηλό επίπεδο στον τελικό του Μιλάνου κι έκανε πρόσφατα ένα μεγάλο παιχνίδι στη Βαρκελώνη (μαζί με τους φίλους του του BBC) και δύο golazos στη Θέλτα. Ο Ζιντάν, πάντα λογικός, θα επιλέξει με τα κριτήριά του. Απ’όπου κι αν το δεις, είναι μια τύχη γι’αυτόν, το περίφημο άστρο, όχι ένα πρόβλημα.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.