News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είδαμε ένα καλό Clásico, με ένταση κι ευκαιρίες"

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018


«Έπρεπε να’χαμε υπομονή και δεν ήμασταν πολύ εύστοχοι»

«Θα ήθελα να’χαμε κερδίσει, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, ειδικά στο δεύτερο μέρος», πρόσθεσε.


Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Camp Nou κι ανέλυσε το Clásico: «Θα ήθελα να’χαμε κερδίσει. Δεν διακυβευόταν τίποτα, αλλά είδαμε ένα καλό Clásico, με ένταση και ευκαιρίες. Αυτοί έχουν κάνει ένα καλό παιχνίδι κι εμείς επίσης. Όλους όσους τους αρέσει το ποδόσφαιρο μπορούν να’ναι ικανοποιημένοι μ’ένα παιχνίδι σαν αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα πιο σημαντικό απ’τις αντιπαραθέσεις που θέλουν να δημιουργήσουν».

Σας έλειψε η νίκη;

«Ναι, σήμερα ήταν ξεκάθαρα μια χαμένη ευκαιρία για να κερδίσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος είναι μια ισοπαλία κι αυτό δεν αλλάζει. Απομένουν δύο παιχνίδια και, στο τέλος, η Barcelona θα τελειώσει αήττητη».

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα λείψει. Αυτός έλεγε ότι ήταν μικρό πράγμα, αλλά θα δούμε αύριο κάνοντας τις εξετάσεις της ζημιάς που έχει στον αστράγαλο. Ήταν λίγο ανήσυχος γιατί ήταν λίγο πρησμένος, αλλά έλεγε ότι γι 'αυτόν είναι μικρό πράγμα".

Η διαιτησία

"Δεν πρόκειται να μιλήσω για τους διαιτητές. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος έντεκα εναντίον έντεκα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο, παίζοντας ενάντια σε δέκα, ήμασταν λίγο χειρότερα. Έπρεπε να’χαμε υπομονή και δεν ήμασταν πολύ εύστοχοι. Στο τέλος, δεν χάσαμε και πρέπει να συγχαρούμε τη Barcelona".

Εξαιρετική απόδοση των Bale και Benzema

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η δουλειά των παικτών και τα πήγαν όλοι καλά. Ο Karim είναι ένα παράδειγμα αυτού. Στον ημιτελικό έδειξε ότι ήταν εκεί σ’έναν σημαντικό αγώνα".

Το VAR

"Δεν υπήρχε VAR, οπότε δεν πρόκειται να μιλήσω γι 'αυτό. Είναι έτσι και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το επόμενο έτος αυτό θα αλλάξει και θα δούμε πώς θα τελειώσει ένας τέτοιος αγώνας".





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.