News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Αυτή η ήττα δεν θα επηρεάσει το φινάλε της σεζόν μας"

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

«Δεν μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι με το τι κάναμε στην Λίγκα όσον αφορά τ’αποτελέσματα, αλλά με το παιχνίδι ναι»

"Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα πάντα για να μπούμε στο παιχνίδι", πρόσθεσε ο λευκός προπονητής.


Ο Zinedine Zidane ανέλυσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αγώνα ενάντια στη Σεβίλλη. Ο προπονητής είπε: "Μας έλλειψε να τα πάμε καλά στα τελευταία 30 μέτρα. Εκεί δεν κάναμε τίποτα, ειδικά κατά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε για τίποτα τους παίκτες γιατί στο δεύτερο μισό έκαναν τα πάντα για να μπουν στο παιχνίδι".

Εξήγηση για τον αγώνα και την ήττα

"Η ήττα ήταν λογική, στο πλαίσιο αυτού που κάναμε, ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν δημιουργήσαμε τίποτα, ούτε κάναμε ευκαιρίες. Αυτοί, με άμεσο παιχνίδι, μας έβαλαν δύο γκολ. Κάναμε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, με ευκαιρίες, με περισσότερη κινητικότητα, αλλά μας έβαλαν ένα τρίτο γκολ που μας έβγαλε απ’το παιχνίδι. Βάλαμε δύο γκολ, αλλά αξίζαμε την ήττα".

Η σύνθεση

"Όταν βλέπεις την ομάδα που έχουμε βάλει, βλέπεις ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε ήρεμα. Δεν μετανιώνω για την σύνθεση. Απομένουν δύο παιχνίδια και σήμερα χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς. Είναι κρίμα".

Επηρεάζει η ήττα ενόψει του τελικού του Κιέβου;

"Δεν θα επηρεάσει τίποτα, είμαστε απογοητευμένοι σήμερα, αλλά από αύριο θα επιστρέψουμε και πάλι στη δουλειά. Δεν μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι, αλλά αυτή η ήττα δεν θα επηρεάσει τίποτα σ’αυτό που θα κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν".

Σκεφτόσασταν το Κίεβο με τη σημερινό σας rotation

"Νομίζεις ότι ήρθαμε εδώ με πρόθεση να χάσουμε; Όλοι οι παίκτες που έχω μετράνε και ήρθαμε να κερδίσουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια και οι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν. Έχουμε έναν τελικό Champions League, είμαι ο προπονητής κι αποφασίζω εγώ".

Στον Ramos συνέβησαν τα πάντα

"Είναι ο αρχηγός μας και κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ συμβαίνει κάτι μαζί του. Στο πρώτο πέναλτι δεν ήταν καλά, αλλά μπορεί να συμβεί. Ήταν καλός, όπως και οι υπόλοιποι, ειδικά στο δεύτερο μισό".

Απολογισμός της Liga

"Δεν μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάναμε στο πρωτάθλημα όσον αφορά τα αποτελέσματα, αλλά με το παιχνίδι ναι. Δεν μπορούμε να’μαστε ικανοποιημένοι με το πρώτο μέρος σήμερα, αλλά με το δεύτερο ναι. Η έναρξη του πρωταθλήματος ήταν πολύ περίπλοκη".

Ο Ceballos και η αλλαγή του

"Τα’χει πάει καλά και τον άλλαξα επειδή ήθελα να βάλω περισσότερο βάθος και βάρος μπροστά με τον Mayoral. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Δεν έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά είναι αυτό που του’λαχε φέτος".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.