News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το plan B του Zidane είναι πλέον παρελθόν

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018


Του David G. Medina

Η δεύτερη μονάδα του λευκού ρόστερ έδωσε και πάλι μια κακή εικόνα, αυτή τη φορά στο Pizjuán


Για άλλη μια φορά και είναι πολλές αυτή τη σεζόν η οποία γράφει τις τελευταίες σελίδες της. Στο Copa del Rey, στη LaLiga, δεν έχει σημασία η διοργάνωση. Κάθε φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή ο Zinedine Zidane, έχει ποντάρει σ’ένα ευρύ rotation, η ομάδα έπεσε με ηχηρό τρόπο. Συνέβη και πάλι χθες στο Sánchez Pizjuán. Συνέβη με μια νέα ήττα των λευκών, που αν είχαν κερδίσει στο Sánchez Pizjuán θα’χαν αρπάξει τη δεύτερη θέση απ’την Atlético. Η Σεβίλλη την κέρδισε σε όλα. Στην ένταση. Στο ποδόσφαιρο. Στα γκολ. Και οι λιγότερο συνηθισμένοι της Μαδρίτης στοχοποιήθηκαν ήταν και πάλι.

Το χτύπημα αποτελεί ήδη μέρος του αρνητικού λευκοί μύθου του plan B του. Το ίδιο που το προηγούμενο έτος ήταν καθοριστικό για να κερδίσει Liga και Champions League, και το οποίο σχημάτιζαν οι Isco, Morata, James, Pepe... φέτος ήταν μια αυθεντική καταστροφή. Ξεκινώντας απ’το Copa del Rey, όπου αφού υπέφερε για ν’αποκλείσει ομάδες μικρότερης κατηγορίας όπως οι Νουμάνθια και Φουενλαμπράδα, κατέληξε να κλίνει το γόνυ ενώπιον της Leganés η οποία ήταν ικανή ν’ανατρέψει ένα 0-1 στο ίδιο το Santiago Bernabeu.

Χθες, ο Ζιζού, μετά την προσπάθεια του Clásico της Κυριακής, επέλεξε οχτώ παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει απ’την αρχή στο Camp Nou. Μόλις που επέζησε ένας σε κάθε γραμμή (Ramos, Casemiro και Μπενζεμά), οι υπόλοιποι παίκτες που, παρά τη σημασία κάποιων όπως οι Lucas και Asensio (και οι δύο αποδίδουν εξαιρετικά όταν παίζουν με τους βασικούς... αλλά αραιώνονται αν αποτελούν μέρος του plan B), χθες στοχοποιήθηκαν και πάλι.

Και είναι ότι πέρα ​​απ’αυτά τα δύο ονόματα (αδιαμφισβήτητοι και που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια απ’την αρχή φέτος), οι υπόλοιποι παρουσιάζουν πολλές αμφιβολίες για την παραμονή του την επόμενη σεζόν. Η απόδοσή τους, όταν είχαν λεπτά, έχει υπάρξει ελλειμματική κι αυτό σε club όπως του Chamartín πληρώνεται συνήθως με την έξοδο απ’τον σύλλογο. Δεν θα αργήσει να’ρθει το καλοκαίρι, και, μαζί του, ο καιρός να γίνει απολογισμός και βαθμονόμηση του μέλλοντος. Θα πρέπει να’ναι πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις και να μελετήσουν καλά κάθε περίπτωση. Αλλά, τη σήμερον ημέρα, όλα δείχνουν μια βαθιά ανανέωση του βάθους της ντουλάπας της Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα εφόσον ο Ζιντάν παραμένει πιστός στο πλάνο εργασίας του με τη λεγόμενη ομάδα Α.

Vallejo, Ceballos, Theo ή Casilla είναι τα ονόματα που έχουν αποτελέσει μέρος σχεδόν όλων των σοβαρών σφαλμάτων της σεζόν. Μένουν μόλις τρία παιχνίδια (δύο στη Liga κι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά για μερικούς απ’αυτούς τους παίκτες τα χθεσινά μπορεί να ήταν τα τελευταία λεπτά στα λευκά. Το plan B είναι παρελθόν κι ο θρίαμβος που σήμανε το στοίχημα της προηγούμενης σεζόν για πίεση μέχρι το βάθος του ντουλαπιού, σ’αυτήν έχει υπάρξει μια απογοήτευση. Η ήττα στο Sánchez Pizjuán είναι η τελευταία απόδειξη αυτού.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.