News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sevilla vs Real Madrid: Η Ευρώπη στο μυαλό

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Των Alberto Fernández και Pablo Polo

Τελικός για τη Σεβίλλη, η Ρεάλ σκέφτεται τον δικό της


Η υψηλή τάση ενός Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης προοιωνίζει δυνατά συναισθήματα απόψε στο Sánchez-Pizjuán. Η τοπική ομάδα παίζει τη ζωή της. Χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να εξαρτάται απ’τον εαυτό της στη μάχη για να βγει στην Ευρώπη. Οι μαθητές του Zidane, απ’την πλευρά τους, έρχονται απ’τον δυνατό πονοκέφαλο που άφησε το Clásico και με το μυαλό κάθε μέρα και περισσότερο στο Κίεβο. Το Camp Nou είχε ένα θύμα -με το διάστρεμμα του αστραγάλου του Κριστιάνο- και η πρόθεση είναι να φτάσουν στον ευρωπαϊκό τελικό χωρίς περαιτέρω κλονισμούς και με όλους έτοιμους. Αλλά κανείς δεν θα χαρίσει τίποτα.


Το nervionense σύνολο ξεκινά τη σειρά του των τριών παιχνιδιών όπου θα αποφασίσει εάν θα περάσει απ’την Ευρώπη το όνομα του ιδρύματος. Ένα club που έπρεπε να παλέψει για να μπει στο Champions League -παίζει στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση τρία συνεχόμενα έτη- βρίσκεται στην άβυσσο του να μείνει έξω απ’το Europa League, ένα τουρνουά που συνδέεται πολύ με το ίδιο το club.

Για να μην επιδεινωθεί η κρίση που έχει ήδη εγκατασταθεί στην καρδιά του συλλόγου, με την αποχώρηση του αθλητικού διευθυντή και σε ένα χρόνο με τρεις προπονητές, η εξασφάλιση της έβδομης θέσης αποτελεί προτεραιότητα. Γι’αυτό, η Σεβίλλη εξαρτάται απ’τον εαυτό της. Παίρνοντας επτά βαθμούς δεν χρειάζεται να κοιτάζει άλλα γήπεδα. Μια ισοπαλία και δύο νίκες. Υπολογίζοντας τους τρεις της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Alavés στο Nervión, οι άνδρες του Joaquín Caparros χρειάζονται να πάρουν τέσσερις ανάμεσα στην αποψινή νύχτα και του Σαββάτου στο Benito Villamarín.

Η μονάδα Β της Μαδρίτης

Ο Caparrós σκέφτεται ανάμεσα στο να βάλει μια παρόμοια ενδεκάδα με εκείνη που πήρε τους τρεις βαθμούς ενάντια στην Real ή να παρουσιάσει παραλλαγές. Ανάμεσά τους είναι ο Éver Banega, ο οποίος είναι ακόμη και στο όριο καρτών. Δεν θα μπορέσει να υπολογίζει ούτε και στον Sarabia, ο οποίος είδε την πέμπτη κίτρινη την Παρασκευή. Κρύβει τα χαρτιά του.

Στη Μαδρίτη αποδεικνύεται δύσκολο να μαντέψουμε την εντεκάδα. Αυτό που φαίνεται σαφές είναι ότι είναι πια καιρός να μετρήσει τις προσπάθειες σκεπτόμενη το Κίεβο έχοντας παίξει το Clásico. Cristiano και Carvajal λόγω τραυματισμού, κι ο Bale, ο οποίος έγινε χθες πατέρας και είναι τιμωρημένος, είναι σίγουρες απουσίες, αλλά ο προπονητής θα ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Παίκτες όπως οι Theo, Ceballos, Llorente και Mayoral θα’χουν μία απ’τις τελευταίες ευκαιρίες τους στη Μαδρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.