News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Reguilón, ανανέωση "πρώτης ομάδας"

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Του Rubén Jiménez

Το club δένει το μέλλον μιας απ’τις καλύτερες υποσχέσεις του


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει την ανανέωση του Sergio Reguilón, παίκτη της Castilla κι ενός απ’τους «βετεράνους» της λευκής cantera, στην οποία έφτασε σε ηλικία οκτώ ετών για να ενταχθεί στη Benjamin A. Από τότε, ο αριστερός μπακ έχει ανέβει όλες τις ομάδες της La Fábrica μέχρι να φτάσει στη θυγατρική, τελευταίο βήμα πριν απ’την πρώτη ομάδα.

Ένα βήμα που, με τη νέα του σύνδεση για τις ερχόμενες σεζόν, «θεωρείται δεδομένο». «Ήταν ένα προνόμιο να υπερασπίζομαι αυτό το έμβλημα απ’τα 8 μου. Και τώρα θα’ναι μια υπερηφάνεια ν’ανήκω στο καλύτερο club του κόσμου τα επόμενα χρόνια», έγραψε ο παίκτης στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ένα πριν και μετά στην καριέρα ενός μπακ μεγάλων διαδρομών, ισχυρού διασκελισμού και καλού τελειώματος που έκανε το αγροτικό του στη Logroñés για να επιστρέψει μετά σε μια Castilla στη οποία έχει φορέσει φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στα 21 του, είναι ένας απ’τους επικεφαλής των αποδυτηρίων κι ένα απ’τα καλύτερα πρότζεκτ παίκτη της πρώτης ομάδας που έχει στα χέρια του ο Solari.

Με την ανανέωσή του, η Μαδρίτη έχει σίγουρη την αντικατάσταση στην αριστερή πλευρά μ’έναν παίκτη «του σπιτιού», στο στιλ του Nacho. Μια ζωή αφιερωμένη σε μια φανέλα και σ’ένα όνειρο που είναι πιο κοντά από ποτέ, το Santiago Bernabéu.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.