News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona, χέρι-χέρι

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018


Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Rubiales έλαβε την υποστήριξη και των δύο ομάδων


Ο Luis Rubiales έχει επιτύχει ένα αδύνατο, που δεν είναι τίποτε άλλο απ’το να κάνει να συμφωνήσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona σε κάτι όπως είναι η άνευ όρων στήριξη του νέου ομοσπονδιακού προέδρου. Το λευκό club εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ο madridista πρόεδρος καλωσόριζε και θωράκιζε την υποστήριξή του στον νέο πρόεδρο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε να υποστηρίξει δημοσίως τον νέο πρόεδρο, καθώς το έκανε ήδη στην κάλπη, ρίχνοντας την ψήφο της υπέρ του Rubiales, σπάζοντας την πειθαρχία ψήφου που απαιτούσε ο Javier Tebas απ’τις ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου υπέρ του Juan Luis Larrea.

Το λευκό club, αν και μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, δεν έχει καμία παρουσία στη Συνέλευση του ισπανικού ποδοσφαίρου και επομένως ούτε και δικαίωμα ψήφου στις προεδρικές εκλογές ή σε οποιαδήποτε άλλη σύγκληση οποιουδήποτε είδους σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την θέση εξαιτίας της αντίθεσης του Javier Tebas στην παρουσία της, του οποίου η άρνηση κατάφερε να τους κρατήσει έξω στις εκλογές που διεξήχθησαν για να ορίσουν τις ομάδες στη Συνέλευση.

Η ιδέα του Luis Rubiales δεν είναι άλλη απ’το να’χει τους δύο μεγάλους ισπανικούς συλλόγους στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Τόσο Bartomeu όσο κι ο Florentino Perez αποτελούσαν μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ángel Maria Villar, αλλά στην περίπτωση του madridista προέδρου συμβολικά, καθώς μόλις που συμμετείχε σε κανά δύο συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκτός απ’τον ταυτισμό τους με τους τρόπους του Rubiales, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται επίσης στο ίδιο κύμα όσον αφορά τη σχέση τους με τον Javier Tebas. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ αποστασιοποιημένες απ’τον πρόεδρο της LaLiga και τώρα μπορεί να’χουν βρει ένα σημείο συνάντησης με τον θρίαμβο του Luis Rubiales.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.