News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προπόνηση και οικογενειακό μπάρμπεκιου

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ημέρα συνύπαρξης με τις οικογένειες στο Valdebebas


Αυτό που λειτουργεί δεν αγγίζεται. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτεται ο Ζιντάν, που, όπως και πριν απ’τους τελευταίους δύο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, θα διοργανώσει σήμερα ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου για το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα’ναι στο Valdebebas, μετά την προπόνηση -τελευταία πριν απ’το ταξίδι στην Villarreal- κι ως σεβασμό σε μια ρουτίνα που αποδείχτηκε ήδη επιτυχής πριν απ’τους τελικούς του Μιλάνου και του Κάρντιφ, όπου η Μαδρίτη πήρε τα δύο τελευταία Ευρωπαϊκά Κύπελλά της.

Τώρα πρόκειται για την επίτευξη του τρίτου συνεχόμενου, ένα ορόσημο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία του διοργάνωσης, κι ο Ζιντάν κι ο σύλλογος έχουν θελήσει να συσπειρωθούν οι παίκτες σε μια ημέρα οικογενειακής συνύπαρξης που ζωντανεύει από ένα απλό γεύμα στις ίδιες τις εγκαταστάσεις στις οποίες εργάζονται καθημερινά οι λευκοί παίκτες. Οι παίκτες θα αλλάξουν την μπάλα και τα ποδοσφαιρικά με το τραπέζι, το τραπεζομάντιλο και τα φαγητά που θ’αντικαταστήσουν για μία μέρα την αυστηρή δίαιτα στην οποία υποβάλλεται το λευκό ρόστερ κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού.

Ο προγραμματισμός της Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά είναι ήδη καθορισμένος από εδώ μέχρι το τέλος του επόμενου Σαββάτου στο Κίεβο. Μετά τον αυριανό αγώνα στην Βιγιαρεάλ, η ομάδα θα πετάξει πίσω στη Μαδρίτη και θα’χει μια μέρα ρεπό. Ο Ζιντάν δεν είναι υπέρ του να αλλάζει ρουτίνες ούτε να πνίγει τους παίκτες με έναν ιδιαίτερο και εντατικό σχεδιασμό. Μετά την ανάπαυση την Κυριακή, η ομάδα θα προπονηθεί τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στο Valdebebas. Την Πέμπτη, νωρίς το απόγευμα, θα ταξιδέψει στο Κίεβο, όπου η ομάδα θα φτάσει την ώρα του δείπνου. Την Παρασκευή το απόγευμα, συνέντευξη Τύπου του Ζιντάν και δύο παικτών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, πριν απ’την επίσημη προπόνηση στην έδρα του τελικού. Και το Σάββατο, τέλος στη σεζόν με τον αγώνα ενάντια στη Λίβερπουλ. Θα υπάρξει ευτυχές τέλος;




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.