News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια βολική ισοπαλία, κύριε Hernández

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του Santiago Siguero

Πριν από τον αγώνα, υπέγραφα οποιοδήποτε αποτέλεσμα που δεν ήταν η νίκη της Μαδρίτης στο Camp Nou. Και φοβόμουν μια πιθανή παράσταση των λευκών. Εξηγώ. Το Clásico δεν με ένοιαζε καθόλου έχοντας έναν τελικό του Champions League στον ορίζοντα. Απ’την 1η Μαΐου, την Ημέρα Εργασίας του Keylor και του Karim εναντίον της Μπάγερν, σκέφτομαι μόνο το Κίεβο. Και, γνωρίζοντας την κριτική αυτής της χώρας, το μόνο που έλειπε ήταν μια νίκη της Μαδρίτης στο Camp Nou για να συνεχίσει να υποτιμάει τον τελικό, την Λίβερπουλ και το επίπεδο του Champions League συγκρίνοντάς το μ’αυτό των Ligas (που φυσικά κερδίζει η Barca ή ο Guardiola).


Δεν ήθελα να κερδίσει η Μαδρίτη επειδή στους λευκούς έρχεται καλύτερα να πηγαίνουν μαζεμένοι στους τελικούς του Champions League. Η ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα. Άμστερνταμ, Παρίσι, Λισαβόνα... Τη Μαδρίτη την βολεύει το χαμηλό προφίλ, να πηγαίνει ως θύμα. Η ισοπαλία βοηθά στη διατήρηση αυτού του προφίλ. Γι’αυτό, ο madridismo πρέπει να ευχαριστεί τον Hernández Hernández. Ειλικρινά, συναισθηματικά. Μόνο αυτός εμπόδισε τον θρίαμβο της Μαδρίτης στο Camp Nou, διατηρώντας μια περήφανη παράδοση που εγκαινιάστηκε το 2016 μ’εκείνο το ακυρωμένο γκολ του Bale επειδή πήδηξε πιο ψηλά απ’τον Alba. Ένα clásico. Μεγάλη εξυπηρέτηση του canario διαιτητή στον madridismo, του οποίου η διαχείριση εξηγεί από μόνη της γιατί η Μαδρίτη κερδίζει Champions League κι όχι πρωταθλήματα. Μαζεμένοι στο Κίεβο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.