News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marotta: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ισχυρότερη ομάδα στον κόσμο"

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Του Manuel Salinero


"Είναι έτοιμη να κερδίσει και πάλι το Champions League, και θέλω να υπενθυμίσω ότι ήμασταν οι τελευταίοι που αποκλείσαμε τη Real τα τελευταία πέντε χρόνια", διαβεβαιώνει ο γενικός διευθυντής της Juve.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σήμερα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο". Έτσι κατηγορηματικά έχει περιγράψει, σε μια συνέντευξη σ’ένα ιταλικό ραδιόφωνο την οποία αναδημοσιεύει η La Gazzetta dello Sport, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Giuseppe Marotta, την λευκή ομάδα μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League απ’τα χέρια των παικτών του Ζιντάν.

Παρά το αμφιλεγόμενο πέναλτι πάνω στον Lucas Vázquez που επέτρεψε την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης in extremis, ο διευθύνων σύμβουλος της Γιούβε παραδέχεται ότι «η ισπανική ομάδα ήταν ανώτερη, όπως το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των πρόσφατων χρόνων. Είναι έτοιμη να κερδίσει και πάλι το Champions League, και θέλω να θυμίσω ότι εμείς (η Γιουβέντους) ήμασταν οι τελευταίοι που αποκλείσαμε τη Real στην Ευρώπη τα τελευταία πέντε χρόνια. Τη σήμερον ημέρα είναι, μακράν, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.