News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marcelo: "Αν σου πω ότι δεν βρήκε το χέρι μου, είμαι ψεύτης"

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο Βραζιλιάνος μπακ παραδέχτηκε ότι ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι του στη σέντρα του Kimmich: "Πολλές φορές οι διαιτητές έχουν κάνει λάθος εναντίον μας..."



Ο Μαρσέλο, δεύτερος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεχώρισε τους Keylor Navas και Καρίμ Μπενζεμά ως τους παίκτες κλειδιά για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, και τόνισε την ταλαιπωρία που πέρασαν να αποκλείσουν τη Μπάγερν Μονάχου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τους Keylor και Karim, άξιζαν να’χουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι δύσκολο, είσαι καλά κι αποτυγχάνεις, είμαι ικανοποιημένος γι 'αυτούς», είπε στη μικτή ζώνη.

«Δεν νομίζω ότι σκέφτεται ο Karim να βγάλει ένα φορτίο από πάνω του. Δουλεύει σκληρά για να βοηθάει την ομάδα, κακές νύχτες έχουμε όλοι, στο ποδόσφαιρο μια μέρα βάζεις δύο γκολ κι άλλες ημέρες αποτυγχάνεις. Κάποιες μέρες σε χειροκροτούν κι άλλες σε αποδοκιμάζουν», πρόσθεσε.

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι στην φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε η Μπάγερν η μπάλα τον βρίσκει στο χέρι μέσα στην περιοχή

«Αν σου πω ότι δεν ακούμπησε το χέρι μου, είμαι ψεύτης».

Σε βρίσκει στο χέρι;

«Ναι».

Τότε είναι πέναλτι

«Θεωρώ πως ναι. Αλλά πολλές φορές οι διαιτητές έχουν κάνει λάθος εναντίον μας...».

Τόνισε την ικανότητα της Ρεάλ Μαδρίτης να υποφέρει και να καταλήξει σ’ένα νέο τελικό.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ήταν ο στόχος μας να φτάσουμε σ’έναν άλλο τελικό, έχουμε δουλέψει και υποφέρει πολύ για να το πετύχουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε σ’ένα ακόμα τελικό. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, υπήρχε μεγάλη ένταση για το αν σκόραραν και υποφέραμε με πολλή δουλειά, γνωρίζοντας τι κάναμε», είπε.

«Δεν σκέφτομαι συγκρίσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κουβαλήσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να σκεφτόμαστε να γράψουμε ιστορία, απλά να παίζουμε και να κερδίζουμε», είπε.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.