News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ιατρική απαλλαγή για το Κίεβο

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Του J. L. Calderón

Η Μαδρίτη πλήρης για τον τελικό του Champions League


Η Μαδρίτη επιστρέφει στην δουλειά σήμερα στο Valdebebas. Το κάνει μια εβδομάδα πριν απ’τον τελικό του Champions League στην οποία ο Zidane θα’χει όλους τους παίκτες του. Το ιατρείο θα αδειάσει κι αυτή θα’ναι η καλύτερη είδηση ​​για τον τεχνικό στην αντίστροφη μέτρηση για τη μονομαχία του Κιέβου εναντίον της Λίβερπουλ.

Μετά την επιστροφή του Isco μετά το περασμένο Σάββατο εναντίον της Θέλτα, μένουν μόνο να επανεμφανιστούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Carvajal, που μέσα στη βδομάδα, -αν όχι σήμερα στην επιστροφή στις προπονήσεις της ομάδας μετά από δύο ημέρες ρεπό- θα λάβουν το ιατρικό οκ και θα επιστρέψουν στις εντολές του Zidane. Όλοι υγιείς, όλοι διαθέσιμοι, όλοι έτοιμοι για να παίξουν. Ένα γενικό ιατρικό οκ το οποίο μόλις που έχει απολαύσει ο λευκός προπονητής κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.


Ο Cristiano έχει ανακάμψει πλήρως απ’το ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο που υπέστη στο Clásico κι ο Carvajal έχει ολοκληρώσει πρακτικά την αποκατάσταση απ’το μυϊκό πρόβλημα που τον ανάγκασε ν’αντικατασταθεί στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League εναντίον της Μπάγερν. Οι δύο τους φαίνεται να’χουν ολοκληρώσει με επιτυχία την αποκατάσταση και θα’χουν επιπλέον το χρόνο να πάρουν ρυθμό στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος το Σάββατο εναντίον της Βιγιαρεάλ. Ήταν το αρχικό σχέδιο του Zidane και, εκτός από αναποδιά της τελευταίας στιγμής, θα το τηρήσουν και οι δύο. Θα παίξουν μερικά λεπτά... και έτοιμοι για να’ναι βασικοί εναντίον της Λίβερπουλ, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

Απουσίες απ’την αρχή

Όλη η Μαδρίτη έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, κάτι που επιθυμούσε ο Zidane μετά από μια σεζόν στην οποία οι τραυματισμοί έχουν τιμωρήσει και πάλι την ομάδα ουσιαστικά απ’την αρχή. Τον Αύγουστο είχε ήδη τρεις τραυματισμούς και τον Σεπτέμβριο, ακόμα επτά. Αναμφίβολα ένας απ’τους λόγους των προβλημάτων που είχε η ομάδα για να πάρει τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν κι ο οποίος του κόστισε το αντίο στο πρωτάθλημα σχεδόν με την πρώτη. Μπέιλ, Μπενζεμά, Kroos, Varane, Μαρσέλο Kovacic, Vallejo και Theo απουσίασαν στα πρώτα στάδια της σεζόν κι αυτό αναστάτωσε αρκετά την ομάδα, απαιτητική απ’την αρχή με την διεκδίκηση δύο τίτλων, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και της Ισπανίας ενάντια στη Barça.


Ο ένας μετά τον άλλο οι τραυματισμοί υπονόμευσαν την ομάδα. Μερικοί απ 'αυτούς σημαντικοί, όπως του Kovacic και του Bale, κι άλλοι που σταμάτησαν την ετοιμασία των παικτών στην έναρξη της σεζόν.

Όλα αυτά μένουν στο παρελθόν προς τέρψη του Ζιντάν, ο οποίος εδώ και καιρό φροντίζει τους παίκτες του για να φτάσουν στην τελική ευθεία της σεζόν χωρίς κανέναν τραυματισμό. Στο Champions League κατάφεραν να γλιτώσουν τα εμπόδια υπό τη μορφή τραυματισμών και τώρα παρουσιάζονται στον τελικό με όλους τους παίκτες τους, εφόσον οι Cristiano και Carvajal πάρουν την ιατρική απαλλαγή μέσα στην εβδομάδα. Θα’ναι η στιγμή να πάρουν όλες τις δυνατές προφυλάξεις, διότι το περιθώριο ελιγμών σε περίπτωση ενός νέου τραυματισμού θα’ταν ανύπαρκτο. Οποιοδήποτε ελάχιστο περιστατικό θα άφηνε τον εν λόγω παίκτη εκτός του τελικού του Champions League. Απομένει η Βιγιαρεάλ με τον μοναδικό στόχο του να πάρουν ρυθμό ορισμένοι παίκτες (όπως ο Isco), να δοθούν λεπτά σ’εκείνους που βγαίνουν από τραυματισμό (Cristiano και Carvajal) και οι υπόλοιποι να διατηρήσουν το σημείο της φόρμας που έχουν. Επιπλέον, θα υπάρξουν κι άλλοι για τους οποίους η Liga έχει ήδη τελειώσει και τους απομένει μόνο ο τελικός του Κιέβου.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.