News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η PSG δεν ζαρώνει: ο Neymar μοντέλο της φανέλας της επόμενης σεζόν

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Το club την έχει παρουσιάσει στα επίσημα μέσα ενημέρωσής του


Οι πληροφορίες που υποδεικνύουν ότι η περιπέτεια του Neymar στην PSG είναι κοντά σ’ένα πρόωρο τέλος δεν επηρεάζουν καθόλου τον παριζιάνικο σύλλογο. Σήμερα έχει κυκλοφορήσει την φανέλα της επόμενης σεζόν και, στο προσκήνιο, ως κύρια αφίσα, εμφανίζεται... ο Neymar.

Στην ιστοσελίδα της, ο Βραζιλιάνος προΐσταται ενός κολάζ μπροστά απ’τους Mbappé, Cavani, Alves και Verratti, ενώ στο Instagram είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής της διαφήμισης. Φυσικά, στο δελτίο τύπου υπάρχουν λόγια μόνο του Verratti.

Η MARCA ενημέρωσε σήμερα ότι ο πατέρας του παίκτη έχει ήδη ενημερώσει το club ότι η πρόθεση του γιου του είναι να φύγει αυτό το καλοκαίρι, μ’έναν σαφή προορισμό: να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η PSG είναι αποφασισμένη να μην δώσει το χέρι της για χειραψία. "Ο Neymar δεν είναι προς πώληση", διαβεβαιώνουν σ’αυτή την εφημερίδα. Κι αυτό το παγκόσμιο λανσάρισμα, με τον Neymar στο προσκήνιο να πουλάει τη νέα φανέλα, είναι ένα άλλο παράδειγμα του ότι δεν εξετάζουν τη μεταγραφή του.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.