News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Διαιτητική αγανάκτηση της Ρεάλ Μαδρίτης: "Αυτό που ξέραμε ήδη εδώ και αρκετό καιρό..."

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι ηγέτες και οι λευκοί παίκτες, εξοργισμένοι απ’αυτό που συνέβη στο Camp Nou


Ήταν δύσκολο να βρεθεί ένα Clásico πιο άνοστο από αυτό που γινόταν στο Camp Nou. Είναι ο κίνδυνος να το βάζεις στο ημερολόγιο τρία παιχνίδια πριν το τέλος, αλλά μόλις η μπάλα άρχισε να κυλά, τα πάντα άλλαξαν κι όλος ο πλανήτης συνειδητοποίησε ότι στην τελική ήταν ένα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Η ένταση εμφανίστηκε, οι επιτυχίες των μεν και δε, οι αποφάσεις των διαιτητών δεν άρεσαν, ειδικά στην Ρεάλ Μαδρίτης και οι οποίες γέμισαν με επιχείρημα τους ηγέτες της madridista οντότητας για να επιστρέψουν εξοργισμένοι απ’αυτό που συνέβη στο azulgrana γήπεδο.

Πέρα απ’την τελική ισοπαλία, το Clásico χρησίμευσε για να δείξει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε τη Laliga αναιτιολόγητα το καλοκαίρι, χωρίς ικανότητα να αντιδράσει και να παλέψει ένα πρωτάθλημα που κάθε σεζόν που περνάει προκαλεί όλο και περισσότερη τεμπελιά στη madridista οντότητα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε θέση να σταθεί, να παλέψει ως ίσος προς ίσο, έντεκα εναντίον έντεκα, και να γυρίσει μια κατάσταση που έγινε πολύ άσχημη για τους λευκούς. Περιέργως, οι παίκτες του Ζιντάν Ζινεντίν δεν ήξεραν να παίξουν ή να επωφεληθούν απ’το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για 50 λεπτά. Δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν αυτήν την υπεροχή, κολλώντας σε επιθέσεις χωρίς βάθος μετά από πολλές επαφές στα όρια της περιοχής.

Ο Cristiano Ronaldo παραμένει κεφαλαιώδης σ’αυτή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εντυπωσιάζει τους αντιπάλους και χρησιμεύει ως επίκεντρο για τους συμπαίκτες του. Χωρίς τον Πορτογάλο στο γήπεδο, το φως χαμηλώνει και κοστίζει φρίκη να βρουν εκείνες τις τρύπες που στο πρώτο ημίχρονο εμφανίζονταν παντού.

Η περίπτωση του Gareth Bale είναι περίεργη. Υποβιβασμένος στη δεξιά πλευρά απ’τον τεχνικό και ξεχασμένος απ’τους συμπαίκτες του μέχρι να πατήσει στο κέντρο της επίθεσης, ακριβώς όταν μπήκε ο Lucas Vázquez. Στην πρώτη ευκαιρία που είχε, κατάφερε να ισοφαρίσει. Λίγα μπαλιές για έναν παίκτη που έχει γκολ και ποιότητα.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έφυγαν απ’τη Βαρκελώνη τσαντισμένοι, δηλαδή, παραπέρα ​​απ’τον θυμό. Δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις που, σύμφωνα μ’αυτούς, επηρέασαν το αποτέλεσμα και που «επιβεβαιώνουν αυτό που ξέραμε ήδη εδώ κι αρκετό καιρό». Στο περιθώριο, πιστεύουν ότι έχουν χάσει μια χρυσή ευκαιρία να αντισταθμίσουν την βαριά ήττα του πρώτου γύρου, όχι για να σώσουν την σεζόν του πρωταθλήματος, διοργάνωση που πετάχτηκε πριν μήνες.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.