News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Μανωλάς προσφέρθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ήταν ο ήρωας της Ρόμα στην πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λινγκ


Το ποδόσφαιρο ζει απ'τη στιγμή, απ'την ευκαιρία, κι έτσι το εφαρμόζουν οι ηγέτες, οι παίκτες και οι μάνατζερ. Η τελευταία περίπτωση έλαβε χώρα με τον Έλληνα Μανωλά, συγγραφέα του γκολ που απέκλεισε τη Barcelona στο Champions League και που μέσα σε μια νύχτα πήγε απ'το να'ναι ένας καλός παίκτης απ'τους πολλούς που υπάρχουν, στο να βρίσκεται στα χείλη όλων.

Λοιπόν ο μάνατζερ του κινήθηκε γρήγορα κι έβαλε τη μηχανή σε λειτουργία, προσφέροντας τον στόπερ σε διαφορετικές ομάδες, αλλά επικεντρώνοντας τη μεγαλύτερη προσπάθεια του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήξερε ότι ο εκπροσωπούμενός του είχε γίνει ένας απ'τους παίκτες που θαυμάζονται περισσότερο απ'τον madridismo και γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει έναν στόπερ, δεν δίστασε να προσφέρει την πιθανή υπογραφή του καλού Έλληνα στόπερ.

Η πρόταση αναλύθηκε και η απάντηση είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπαίνει στον κατάλογο των πιθανών υποψηφίων στη θέση του στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αναφορές που υπάρχουν στο Bernabéu σχετικά με τον Μανωλά είναι καλές, αλλά η πεποίθηση είναι ότι οι αμυντικοί στην Ιταλία δρουν υπερπροστατευμένοι σε σύγκριση με τον τρόπο που κάνουν στην Ισπανία, εξ ου και υπάρχει προσοχή με τους αμυντικούς της Serie A.

Ένα έσοδο για τη Roma

Η Ρόμα χρειάζεται να πάρει χρήματα κι ένας απ'τους παίκτες που ενδέχεται να πωληθούν είναι ο Μανωλάς που, εκτός από την καλή του απόδοση, έχει προταθεί ως ένας απ'τους ηγέτες της Ρωμαϊκής ομάδας στην τέταρτη σεζόν του ημιφιναλίστ συνόλου στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση.

Στα 26 του, ο Έλληνας στόπερ έφτασε στη Roma απ'τον Ολυμπιακό το 2014. Προηγουμένως, είχε παίξει στην ΑΕΚ. Διεθνής με την Ελλάδα, είναι ένας γρήγορος και ταχύς στόπερ που μεταξύ άλλων προπονητών έχει βρεθεί υπό τις εντολές του Michel.

Η προσφορά παραμένει στο τραπέζι του Μπερναμπέου, αλλά προς το παρόν είναι σε αναμονή. Οι προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άλλες και θα στραφούν στον Έλληνα αν δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.