News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano το παίρνει ήρεμα

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Του Santiago Siguero

Ενώ ανακάμπτει απ'τον τραυματισμό, κάνει ένα ειδικό σχέδιο για να μην χάσει τη φόρμα του


Ο Κριστιάνο το παίρνει ήρεμα. Ενώ ανακάμπτει απ'τον τραυματισμό του αστραγάλου, ο εκρηκτικός κάνει ένα ειδικό σχέδιο για να μην χάσει την εκπληκτική στιγμή της φόρμας στην οποία βρίσκεται. Ουδέν κακό αμιγές καλού κι εκμεταλλεύεται την αναγκαστική ανάπαυση για να σκεφτεί πλέον πλήρως τη μονομαχία στις 26 Μαΐου.

Μάλιστα, στο club διαβεβαιώνουν ότι θα'ναι ο τελικός στον οποίο πρόκειται να φτάσει στην καλύτερη φυσική κατάσταση, ξεπερνώντας αυτή του Κάρντιφ, στον οποίο έφτασε σαν ένας πυροβολισμός βάζοντας το κερασάκι σ'ένα θεαματικό τέλος στη σεζόν. Επειδή στη Λισσαβόνα και στο Μιλάνο έφτασε σωματικά επηρεασμένος. Στο Κίεβο θα'ναι άλλη ιστορία κι αναμένεται η καλύτερη έκδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απ'τη στιγμή που, όπως ενημέρωσε η MARCA, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός περιορίστηκε σε μια τρομάρα και ότι το διάστρεμμα στον αστράγαλο ήταν ελαφρύ, η ανάκαμψη είναι σε καλό δρόμο κι ακολουθεί τις προθεσμίες. Επειδή η ιδέα είναι να παίξει ο Κριστιάνο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Βιγιαρεάλ για να προετοιμάσει τον τελικό ενάντια στην Λίβερπουλ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ηρεμία και τήρηση ενός σχεδίου εργασίας με το οποίο ο Zidane στοχεύει να τον έχει σε άριστη κατάσταση μέσα σε 16 ημέρες.

Σε άριστη κατάσταση για την Λίβερπουλ 

Είναι απλώς το να συνεχίσει με το γενικό σχέδιο που ακολουθεί ο Cristiano απ'την αρχή της σεζόν, που είναι να τον φροντίσει ώστε να φτάσει στο καλύτερο του επίπεδο στο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν. Ο Zidane τον έχει φροντίσει τους τελευταίους μήνες και τον έχει ξεκουράσει στο πρωτάθλημα σκεπτόμενος το Champions League. Μέχρι το χτύπημα στον αστράγαλο στο Clásico, ο εκρηκτικός δεν είχε τραυματισμούς κι αυτό του επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην καλύτερη κορυφή της φόρμας του.

Τώρα ο Κριστιάνο μάζευε τους καρπούς αυτού του σχεδίου κατανομής των προσπαθειών, το οποίο έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερα στο Champions League, όπου οι επιδόσεις του ήταν καθοριστικές. Στο Κίεβο θα παίξει και θα το κάνει σε μια θεαματική στιγμή φόρμας, επειδή αυτές οι δύο εβδομάδες που απομένουν εστιάζονται σ'αυτό. Ο τραυματισμός θα ξεχαστεί τελείως και η προετοιμασία του αυτές τις μέρες θα του επιτρέψει να φτάσει σε κάποιες μοναδικές σωματικές συνθήκες.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.