News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Neymar και Ρεάλ Μαδρίτης, μια ευτυχισμένη κατάληξη πιο κοντά από ποτέ μετά από 12 χρόνια

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο club διαχειρίζονται ότι οπαδοί κι αποδυτήρια θα έδιναν το ΟΚ


Το 2006, ο Neymar, συνοδευόμενος από τον πατέρα του κι απ'τον τότε μάνατζερ του, Wagner Ribeiro, πέρασε αρκετές ημέρες προπονούμενος στη Μαδρίτη (στην ίδια ομάδα με τον Carvajal)  και είδε ακόμη κι ένα ματς της πρώτης λευκής ομάδας απ'τα επίσημα του Μπερναμπέου. Δώδεκα χρόνια αργότερα, στην Ρεάλ Μαδρίτης βλέπουν πιο κοντά από ποτέ την πιθανότητα να δουν τον Βραζιλιάνο ντυμένο στα madridista λευκά.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο Neymar έχει μετατραπεί στη μορφή που, όντας παιδί, σκόπευε να γίνει στο μέλλον. Σε αυτά τα δώδεκα χρόνια, η σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αγάπη-μίσους, με όλα τα είδη των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης ιατρικής εξέτασης. Τώρα φαίνεται ότι όλα μπορούν να αναδιαμορφωθούν οριστικά και να κορυφωθεί το φλερτ που είχε ο πρόεδρος και οι λευκοί τεχνικοί με ένα 13χρονο αγόρι. Τώρα, επιτέλους, ο Florentino Pérez μπορεί να δει να εκπληρώνεται η επιθυμία να'χει τον Neymar μεταξύ των παικτών του.

Το καλοκαίρι του 2014, ο επιθετικός πέρασε ιατρική εξέταση για την Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας μια σύμβαση με το λευκό club που κατατέθηκε σ'ένα  χρηματοκιβώτιο στο Σάο Πάολο, η οποία δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ μπροστά στην στροφή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με την Σάντος και το ταμείο Traffic, ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων του παίκτη. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι πια γνωστό, με καταγγελίες, δίκες κι άλλα γεγονότα στο μεταξύ.

Από τότε που εμφανίστηκε η πιθανή υπογραφή του για την PSG, οι χειρονομίες εγγύτητας του Neymar με παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη. Μαρσέλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράμος, Vinicius, Ronaldo Nazario... ο στόχος δεν ήταν άλλος απ'τη δημιουργία μιας συνενοχής κι ενός θετικού κλίματος μπροστά στη δυνατότητα εκπλήρωσης αυτού που πριν από δώδεκα χρόνια ήταν ένα όνειρο, για να γίνει στη συνέχεια ένας εφιάλτης και τώρα μια επιθυμία.

Στο λευκό club διαχειρίζονται ότι η άφιξή του θα'ταν καλοδεχούμενη τόσο απ'τα αποδυτήρια όσο κι απ'τους ίδιους τους οπαδούς. Ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος που θέλει να έχει τον Neymar δίπλα του. Το μέλλον του και οι σχέσεις με το club πηγαίνουν στην αντίθετη κατεύθυνση και βρίσκονται στο δρόμο προς επίλυση. Ξέρει ότι με τον Βραζιλιάνο το ποδόσφαιρό του μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και ότι μαζί του στο γήπεδο, η ευθύνη θα μοιραστεί και δε θα πέφτει στην πλάτη του.
  
Οι οπαδοί δίνουν επίσης το OK στην άφιξή του και στην ευγενή ζώνη του Bernabéu το ξέρουν. Φυσικά, γνωρίζουν ότι τη σήμερον ημέρα η παραμονή του CR7 είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο, μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να'ναι μόνο ένας παίκτης όπως ο Neymar.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.