News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έρχεται εγκαίρως η αντίδραση του Bale για να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ανάλυση της MARCA


Ο Gareth Bale δεν παραιτείται στο να χάσει μόνιμα την θέση. Ο Ουαλός ξέρει ότι τη σήμερον ημέρα έχει προνομιούχο εισιτήριο για τον αγώνα του Κιέβου στις 26, αλλά μάχεται για να αλλάξει το διακριτικό του αναπληρωματικού και τη θέση του στον πάγκο για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Ουαλός, αν και δίνει την αίσθηση ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του, δεν επηρεάζεται από όλα όσα λέγονται για το μέλλον του τους τελευταίους μήνες.

Ενάντια στη Celta έδειξε μια έκδοση πολύ κοντά στην καλύτερη, σ'εκείνη με την οποία έπεισε τους πάντες δύο σεζόν πριν. Γρήγορος, κάθετος, αποφασιστικός και κυνηγώντας εκείνα τα γκολ, που έχει ως τιμωρία, όπως αποδεικνύουν εκείνα τα 15 που έχει πια στη Liga, στην οποία έχει παίξει σε 25 παιχνίδια, για να'ναι ο δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Bale έχει περάσει απ'τον πάγκο και δεν έχει βγει απ'αυτόν σε κάποια σημαντικά παιχνίδια, αλλά ο Ουαλός κατάφερε να αντιδράσει. Ενάντια στη Barcelona πριν από μία εβδομάδα και το βράδυ του Σαββάτου εναντίον της Celta, έχει δείξει ότι θέλει να συνεχίσει να φοράει τα λευκά και να παλέψει για να μην βρεθεί στον πάγκο για δεύτερο συνεχόμενο τελικό.

Ο επιθετικός έχει προσαρμοστεί στη ζωή στη Μαδρίτη. Έχει καθυστερήσει και ίσως το'χει κάνει εκπρόθεσμα, αλλά έχει ακόμα ποδόσφαιρο στα πόδια του κι αν αυτό το καλό πρόσωπο που έδειξε σε όλους τις τελευταίες μέρες μπορεί να το επαναλάβει τακτικά, θα'πρεπε να'χει μια θέση στο λευκό ρόστερ, αλλά ξέρει ότι η παραμονή του δεν θα'ναι μια απλή επιχείρηση. Τα δύο γκολ, το δεύτερο θεαματικό, εναντίον της Celta, βοηθούν, αλλά η αμφιβολία είναι να γνωρίζουμε αν είναι πλέον αργά. 

Το ποδόσφαιρο αλλάζει σε μια νύχτα, σε μια επίθεση, με μια απλή κίνηση κι ο Bale ελπίζει να'ρθει αυτή στο Κίεβο. Φαίνεται με όρεξη, πιο ενταγμένος στην δυναμική της ομάδας, μοιράζοντας επαίνους στους συμπαίκτες του και δείχνοντας αφοσίωση ανά πάσα στιγμή. Είναι στην πρίζα και η Ρεάλ Μαδρίτης και το Bernabeu το καλωσόρισαν μ'ένα ηχηρό χειροκρότημα. Ο Bale έχει επιστρέψει, έγκαιρα;



Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.