News Update :

powered by Agones.gr - livescore

720.000 ευρώ σε ρολόγια για την κατάκτηση του Δωδέκατου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι παίκτες έχουν πια το δικό τους Rolex Submariner Date


Η υπόσχεση είναι υποχρέωση και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πλέον στην κατοχή τους το δώρο που συμφώνησαν με τον σύλλογο μετά την κατάκτηση του Δωδέκατου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η υπόσχεση δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα Rolex μοντέλο Submariner Date, αξίας 24.000 ευρώ και πλέον το φοράνε στον καρπό τους. Η madridista οντότητα έχει πάρει τα προαναφερθέντα ρολόγια για 10.000 ευρώ λιγότερο, μια τιμή που επιτεύχθηκε κάνοντας μια αγορά 30 κομματιών.

Ο Sergio Ramos είναι αυτός που πρωτοστάτησε τόσο στη διαπραγμάτευση όσο και στην επιλογή του μοντέλου, το Submariner Date, ένα απ’τα αστέρια της συλλογής Rolex. Το περίβλημα ρολογιού είναι μπλε όπως οποιοδήποτε της σειράς που δημιουργήθηκε απ’την ελβετική μάρκα, αλλά το ιδιαίτερο βρίσκεται στο πίσω μέρος, καθώς έχει τυπωμένο το τρόπαιο του Champions League με τον μύθο του "Δωδέκατου".

Οι παίκτες και οι τεχνικοί της madridista οντότητας χρειάστηκε να υπογράψουν τη συλλογή ρολογιών, καθώς αποτελεί ένα ακόμα μέρος του γραπτού πριμ της περασμένης σεζόν για την κατάκτηση του νταμπλ. Όλα με φώτα και στενογράφους.

Το λευκό club, όπως υπάρχει στον οικονομικό απολογισμό του που παρουσίασε στα μέλη, έπρεπε να πληρώσει πέρυσι 70 εκατομμύρια ευρώ σε πριμ και βραβεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λινγκ, το οποίο σήμανε λίγο πολύ ένα εκατομμύριο καθαρά ανά κεφαλή.

Ελλείψει του τι θα συμβεί στον τελικό του Κιέβου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μειώσει σημαντικά το ποσό, καθώς η απουσία επιτυχίας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, μειώνει σημαντικά τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν απ’τους λευκούς ηγέτες. Χωρίς εγχώριους τίτλους δεν υπάρχει βραβείο. Η νίκη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 26 Μαΐου, θα σημαίνει για κάθε παίκτη της λευκής ομάδας 600.000 ευρώ, συν το δώρο που θα καταλήξουν να συμφωνήσουν ο αρχηγός κι ο πρόεδρος.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έλαβαν επίσης ένα ρολόι για την κατάκτηση του Δέκατου στη Λισαβόνα. Σ’εκείνη την περίπτωση το δώρο αποτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, τιμή του μοντέλου Radiomir Panerai GMT Oro Rosso. Το 2014, ο Cristiano Ronaldo χάρισε ένα Bulgari στους συμπαίκτες του ως αναγνώριση των επιμέρους επιτευγμάτων του.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.