News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Βάλαμε θεαματικά γκολ χάρη σ’όλη την ομάδα"

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

«Είμαστε σε μια καλή στιγμή και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’αυτήν την γραμμή»

"Ο Cristiano Ronaldo είναι πολύ σημαντικός για εμάς, η φιλοδοξία του είναι τεράστια", πρόσθεσε ο προπονητής.


Ο Zinedine Zidane έδειξε ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του ενάντια στη Girona. Ο madridista προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabéu κι επαίνεσε τον Cristiano Ronaldo: "Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μεταδίδει μια σημαντική και θετική ενέργεια για την ομάδα. Ξέρει πολύ καλά τον εαυτό του και ξέρει πότε πρέπει να σταματήσει λίγο. Είναι πάντα πολύ καλά όταν φτάνει στο τέλος της σεζόν. Έχει γκολ και θα το’χει πάντα. Ο Cristiano έχει 22 γκολ, είναι τρία πίσω απ’τον Messi και μακάρι να τον φτάσει γιατί είναι σημαντικό γι 'αυτόν και για εμάς. Όταν είναι καλά, η ομάδα είναι μια χαρά".

Η λαιμαργία του Cristiano στην καθημερινότητα

"Η φιλοδοξία του είναι τεράστια σε κάθε προπόνηση και σε κάθε φάση. Εάν έχει ένα πέναλτι σε μια προπόνηση, θα το εκτελέσει με τη μέγιστη συγκέντρωση. Είναι αυτό που τον κάνει διαφορετικό απ’τους άλλους. Είναι ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας μας, αλλά οι υπόλοιποι τον βοηθούν πολύ. Για παράδειγμα, η φάση με τον Karim ή το γκολ με τον Lucas Vázquez. Σήμερα βάλαμε θεαματικά γκολ και είναι θέμα ολόκληρης της ομάδας".

Η μεταμόρφωση της ομάδας

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση. Στους τελευταίους αγώνες ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση. Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ στο σπίτι μας στα πρόσφατα παιχνίδια. Είναι κάτι που μας έλειψε στην αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια καλή στιγμή και σε μια θετική δυναμική για όλους. Χαίρομαι για όλους τους παίκτες γιατί ποτέ δεν έχουμε κατεβάσει τα χέρια μας. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή".

Lucas και Asensio βελτιώνουν την ομάδα

"Αν Lucas και Asensio παίζουν πρόσφατα, είναι επειδή το αξίζουν. Τα πάνε καλά κι εκτιμώ το έργο του καθενός, επίσης κι όταν παίζουν οι άλλοι. Επίσης έχουμε παίξει πολύ καλά και με άλλους παίκτες. Απομένουν πολλά παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα η πλειοψηφία πάει στις εθνικές και στην επιστροφή έχουμε ένα ματς της Λίγκας και τη Γιουβέντους".

Παθητικό

"Είμαστε σε μια καλή στιγμή, αλλά πρέπει να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη και με τα έξι γκολ, αλλά όχι με τα τρία που δεχτήκαμε στις στημένες φάσεις. Γνωρίζαμε ότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στα στημένα. Ήταν μια έλλειψη συγκέντρωσης. Όταν σκοράραμε ένα γκολ, αυτοί έβγαιναν αμέσως στην επίθεση".

Ανάκτηση του Bale

"Επανέρχεται, σήμερα σκόραρε".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.