News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πιο τρομακτικό διάλειμμα για τον Zidane

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

19 παίκτες θα φύγουν με τις εθνικές τους


Μετά απ’αυτή την αγωνιστική της Liga θα’ρθει το πιο τρομακτικό διάλειμμα για τις εθνικές για τον Zinedine Zidane. Επειδή συμβαίνει δύο εβδομάδες πριν απ’τα προημιτελικά του Champions League και επειδή καμία ομάδα στον κόσμο δεν υποφέρει μια φυγή όπως της λευκής ομάδας, η οποία χάνει 19 απ’τους 24 παίκτες που έχει στο ρόστερ. Μετά τον αγώνα κατά της Girona, ο Zizou θα μείνει στο Valdebebas μόνο με τους Μπενζεμά, Theo, Llorente, Kiko Casilla και Luca. Πέντε παίκτες που κάνουν αδύνατη οποιαδήποτε εργασία.

Μάλιστα, η ιδέα του Zidane είναι αυτοί οι παίκτες να προπονούνται στις εντολές του Guti με τη θυγατρική, αν και με κάποιες εξαιρέσεις. Για τον Benzema, για παράδειγμα, υπάρχει έτοιμο ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασίας για να φτάσει σε άριστη κατάσταση στη διπλή μονομαχίας ενάντια στη Γιουβέντους. Όλα ξεκινούν απ’την Τετάρτη, επειδή ο Zizou θα δώσει στους πέντε παίκτες που μένουν δυόμισι μέρες διακοπές.

ΦΟΒΟΣ ΜΕ ΤΟΝ MODRIC

Απ’τους 19 παίκτες που αποχωρούν με τις εθνικές τους, αυτός που ανησυχεί περισσότερο είναι ο Luka Modric, φρέσκος ​​από έναν μυϊκό τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο και με ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα. Επιπλέον, σ’αυτό πρέπει να προστεθούν δύο παιχνίδια... στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ενάντια σε δύο μουντιαλικές εθνικές όπως το Περού και το Μεξικό. Δύο απαιτητικές αναμετρήσεις για έναν Modric -υπάρχει επίσης κι ο Kovacic- τον οποίο στη Μαδρίτη φροντίζουν και του οποίου τον έλεγχο θα χάσουν για 10 ημέρες.

Για τους υπόλοιπους διεθνείς, του Zidane του μένει μόνο να σταυρώνει τα δάχτυλά του έτσι ώστε να μην υπάρξουν τραυματίες. Κανένας προπονητής δεν έχει θελήσει να ελευθερώσει τους παίκτες βιτρίνα του καθώς πρόκειται για τον τελευταίο κατάλογο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά για τον λόγο αυτό αναμένεται επίσης να πάνε με προσοχή και να μοιράσουν τη συμμετοχή τους.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.