News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Real Madrid vs Girona: Μπορεί να μείνει μόνο ένας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Της Patricia Terroba

Marco, Lucas, Isco και Bale, μπροστά στην πρώτη δοκιμασία για να κερδίσουν μια θέση στην εντεκάδα του Τορίνο


Navas, Carvajal, Varane, Ράμος, Μαρσέλο, Kroos, Casemiro, Modric, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και... Εκεί βρίσκεται το ερώτημα για την Γιουβέντους. Ακριβώς εδώ εμφανίζεται το μεγάλο μυστήριο, ο παίκτης νούμερο 11 της καλής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια θέση στην βασική ομάδα του Zidane για την οποία αρχίζουν απόψε τα castings στο Santiago Bernabéu. Ο προορισμός δεν είναι άλλος απ'το Τορίνο.


Στις 21.45 ξεκινάει η ΕΤ στη Μαδρίτη: Επιχείρηση Τορίνο. Τέσσερις παίκτες μόνο για μία θέση... και μπορεί να μείνει μόνο ένας. Τέσσερις κύριοι υποψήφιοι του ρόστερ για να καταλάβουν μια θέση που, τον τελευταίο καιρό, δεν άφηνε περιθώριο αμφιβολίας. Ο Gareth Bale ήταν ο ιδιοκτήτης. Ο Ουαλός αποτελούσε μέρος της τρομερής, για όλους τους αντιπάλους, τρίαινας της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον Cristiano και τον Benzema. Το BBC, αυτό που έχει δώσει τόσες χαρές και τόσα γκολ στον madridismo, αλλά που τώρα δεν περνάει την καλύτερη στιγμή του. Κι ο ασθενέστερος κρίκος έχει υπάρξει ο Gareth. Το θυσιασμένο στοιχείο. Οι τραυματισμοί, κυρίως, έχουν κάνει να χάσει ο επιθετικός αυτήν την ταμπέλα του αδιαπραγμάτευτου, στο σημείο που έχει ξεκινήσει απ'τον πάγκο στα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής. Το πρώτο σκέλος και τον επαναληπτικό των 16 του Champions League εναντίον της PSG. Τώρα ανακτά τα καλά συναισθήματα. Σκόραρε εναντίον της Χετάφε πριν από δύο αγωνιστικές, πριν από τέσσερις πανηγύρισε ένα ακόμα γκολ κι έδωσε ασίστ στον Benzema... κι ο Zidane διαβεβαιώνει ότι είναι ευτυχισμένος. Αλλά είναι πολύ αργά, επειδή πλέον είναι τρεις οι συμπαίκτες που έχουν εγγραφεί για το casting.

Ο πρώτος, ένας Marco Asensio που απολαμβάνει την καλύτερη στιγμή του στη σεζόν. Τόσο ώστε μαζί με τον Lucas Vázquez, έναν άλλον απ'τους αντιπάλους για τη θέση, κέρδισε μια θέση στην εντεκάδα του Parc des Princes. Η LA Σύνδεση, το ζευγάρι μόδας που έχει κατακτήσει τον Zidane και τον madridismo. Μαζί έκριναν το ευρωπαϊκό πρώτο σκέλος εναντίον της PSG υπέρ των λευκών και μαζί σχεδίασαν στον επαναληπτικό το πρώτο γκολ του Cristiano, αυτό το οποίο σχεδόν καταδίκαζε την πρόκριση. Και οι δύο φθάνουν από έναν ιστορικό μήνα όσον αφορά τα γκολ, τις ασίστ και τα λεπτά. Και οι δύο έχουν μετατραπεί σε δύο απ'τους πιο σημαντικούς υποψηφίους για εκείνο το θρόνο ενάντια στη Γιουβέντους.

Αλλά υπάρχει ακόμα κι ένας τέταρτος υποψήφιος. Υπάρχει ακόμα κι ένα τέταρτο όνομα που στοχεύει στη μάχη, αυτό του Isco Alarcón. Ο ίδιος που ξεκίνησε αυτή τη σεζόν όντας ένας απ'τους βασικούς πυλώνες της Ρεάλ Μαδρίτης κι ο οποίος έχει χάσει βάρος στην ομάδα καθώς έχουν προχωρήσει οι μήνες. Αλλά ο Zidane εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον malagueño, τη μαγεία, οπότε δεν είναι αποκλεισμένος ούτε στο ελάχιστο. Επιπλέον, το Τορίνο παρουσιάζεται ως μια τέλεια ευκαιρία να διεκδικήσει, να δείξει ότι αξίζει ακόμα το καθεστώς βασικού στο λευκό σύνολο.

Δύο τεστ για τον τελικό

Ο Zidane έχει 180 λεπτά, από σήμερα, για να αποφασίσει, να επιλέξει ποιος απ'τους τέσσερις παίκτες αξίζει τελικά τη θέση στο Τορίνο. Δύο τεστ, εναντίον της Χιρόνα απόψε κι εναντίον της Λας Πάλμας μετά την διακοπή των εθνικών. Μια διακοπή, βέβαια, η οποία θα ωφελήσει επίσης τον Γάλλο προπονητή να πάρει την κρίσιμη απόφαση. Μια μοναδική απόφαση, πάντα εφόσον εξακολουθεί να'χει διαθέσιμο όλο το ρόστερ του και δεν αναγκαστεί να αναδιαρθρώσει την εντεκάδα λόγω αναποδιών ή τραυματισμών, όπως συνέβη στον επαναληπτικό ενάντια στην PSG.


Αλλά τελικά, μια απόφαση κλειδί. Marco Asensio, Isco, Lucas Vázquez ή Gareth Bale. Στο Τορίνο μπορεί να μείνει μόνο ένας. Κι ο καθένας απ'αυτούς θα αρχίσει να παίζει τα χαρτιά του αυτή τη νύχτα μπροστά στους οπαδούς τους. Σήμερα ξεκινά η Επιχείρηση Τορίνο.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.