News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως προτεραιότητα να βρει τον νέο Modric

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018


Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Florentino Pérez έχει δώσει την εντολή της αναζήτησης



Γίνεται λόγος για τον Neymar. Υπερβολικά θα’λεγα εγώ, με συναντήσεις που λίγο πολύ έχουν υπάρξει στη δημοσιογραφική φαντασία. Φυσικά, ο Βραζιλιάνος αρέσει, αλλά οι προτεραιότητες τη σήμερον ημέρα είναι διαφορετικές. Με το θέμα του 9 στο χαρτοφυλάκιο και να στοχεύει τον Robert Lewandowski, ο μεγάλος στόχος, και για τον οποίο μόλις που έχει γίνει λόγος είναι η εξεύρεση ενός παίκτη παρόμοιου προφίλ με του Luka Modric.

Η πιθανότητα μιας πιθανής άφιξης του Neymar υπακούει περισσότερο στην «ανάγκη» που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης να ενσωματώσει έναν galáctico μετά από κάποια χρόνια απουσίας μιας μεγάλης υπογραφής, παρά μια πιθανότητα που μπορεί να’ναι πραγματική σήμερα. Μια μετωπική μάχη με την PSG απορρίπτεται και θα’πρεπε να’ναι η ίδια η αγορά αυτή που θα έθετε σε κατάσταση μια επιχείρηση περισσότερο από πολύπλοκη. Για το λόγο αυτό, απ’τον λευκό αθλητικό τομέα αγωνίζονται για αληθινές μεταγραφές.

Στο Bernabéu και ιδιαίτερα ο Florentino Pérez, θεωρούν τον Modric ως το τέλειο παράδειγμα του τι πρέπει να’ναι ένας μέσος και θέλουν να βρουν κάτι παρόμοιο στην αγορά. Η αθλητική διοίκηση εργάζεται για την εξεύρεση ενός αντικαταστάτη για έναν παίκτη κλειδί στην τελευταία λευκή πενταετία κι ο οποίος ήρθε απ’το χέρι του José Mourinho. Επιπλέον, δείχνουν τον Κροάτη διεθνή ως υπεύθυνο για πολλές απ’τις επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιβάλει χαρακτήρα στο παιχνίδι της ομάδας του Zinedine Zidane.

Μην έχετε καμία αμφιβολία. Αν ήταν στο χέρι τους, θα κλωνοποιούσαν τον πρώην της Τότεναμ. Γνωρίζουν ότι στον Modric δεν απομένει πολύς χρόνος στο υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύουν ότι μπορεί ακόμα να αποδώσει στο μέγιστο για κανά δυο σεζόν, αλλά ενώ έρχεται αυτό θέλουν να διαμορφώσουν αυτόν τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Κροάτη και τον οποίο αυτή τη στιγμή δεν έχει το λευκό ρόστερ.

Η μορφή του Modric έχει αυξηθεί καθώς έχει ωριμάσει. Μετά από ένα περίπλοκο πρώτο έτος, ο Κροάτης έχει καταφέρει να’ναι εκείνη η αναφορά που πρέπει να’χει κάθε ομάδα. Όταν κρυώνει, η Ρεάλ Μαδρίτης τρέμει και γι 'αυτό θέλουν να αποφύγουν όταν έρθει η μέρα του αντίο του το ταλέντο να εγκαταλείψει την λευκή ομάδα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.