News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μαύρη τρύπα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Liga

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Των Luis Alberto Díaz και Fran Villalobos

Έχει δεχτεί 20 περισσότερα γκολ απ’τη Barcelona και 9 περισσότερα σε στημένες φάσεις



Τα στοιχεία δεν εξαπατούν κι εξηγούν γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χαμένη την Liga εννέα παιχνίδια πριν το τέλος, με τη Barcelona να προηγείται 15 βαθμούς απ’τους λευκούς. Η ομάδα του Zidane έχει δεχτεί 33 γκολ σε 29 παιχνίδια, σχεδόν ένα ανά παιχνίδι. Τα τελευταία τρία της τα έβαλε η Χιρόνα στο Μπερναμπέου με κεφαλιές και στημένες φάσεις, δύο απ’τα εκκρεμή θέματα της Ρεάλ Μαδρίτης σ’αυτό το πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν είχε δεχτεί τρία γκολ με κεφαλιά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν ή στα τρία τελευταία χρόνια, από τότε που το έκανε η Κόρδοβα απ’τη Barcelona (0-8).

Ο πρώτος έχει στο τέρμα του τον Zamora. Ο Ter Stegen έχει δεχτεί μόνο 13 γκολ μέχρι στιγμής, ένα λιγότερο απ’τον Oblak (14) με την Atlético de Madrid. Η διαφορά υπέρ των culés έναντι των λευκών είναι 20 γκολ λιγότερα. Ο Keylor έχει δεχτεί 26 γκολ κι ο Kiko Casilla 7. Κάποια στοιχεία που απέχουν απ’το να’ναι καλά.

Η ακτινογραφία των γκολ κατά της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ακόλουθη: 15 γκολ με το δεξί πόδι, 7 με το αριστερό, 10 με κεφαλιά (7 περισσότερα απ’τη Barcelona) κι ένα αυτογκόλ. Απ’τα συνολικά 33 γκολ που δέχτηκε, 10 έχουν έρθει από στημένες φάσεις. Όλα εκτός από ένα το’χει δεχθεί ο Keylor Navas (9). Σε 29 αγωνιστικές, η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ μ’αυτόν τον τρόπο και η Atleti τέσσερα.

Η πρώτη στη βαθμολογία της Liga έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 18 παιχνίδια, όπως και η Atlético de Madrid. Σ’αυτή την ενότητα, ακόμα έξι ομάδες έχουν καλύτερα νούμερα από μια Ρεάλ Μαδρίτης που έχει κλείσει το τέρμα της μόνο σε 8 μονομαχίες: πέντε παιχνίδια με τον Keylor Navas και τρία με τον Kiko Casilla.

Όσον αφορά τους αμυντικούς, ο Nacho είναι αυτός που βγαίνει καλύτερα στην κατάταξη. Έχει παίξει έξι παιχνίδια στα οποία η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ, έναντι πέντε των Marcelo και Varane. Με τέσσερα είναι ο Carvajal και με τρία ο Ramos. Vallejo, Achraf και Theo κλείνουν τον κατάλογο με δύο παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ μ’αυτούς στο γήπεδο.

Στους αγώνες με γκολ κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, οι μπακ είναι εκείνοι που βγαίνουν χειρότερα στα στατιστικά. Με τον Carvajal και τον Marcelo στο γήπεδο, οι παίκτες του Zidane έχουν δεχτεί 25 γκολ. Με τους Varane και Nacho ήταν 22, και με τον Sergio Ramos 21. Με τους Achraf και Theo ήταν 6, ενώ με τον Vallejo μόνο 2.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.