News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και κάνουμε τα πράγματα καλά"

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

«Χαίρομαι για τον Μπενζεμά, τον Κριστιάνο και για όλη την ομάδα»

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, σκοράραμε νωρίς και κράτησε ανέπαφη την εστία», πρόσθεσε ο προπονητής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του ΓΣΠ στη Λευκωσία κι ανέλυσε την ευρεία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον του ΑΠΟΕΛ και την πρόκρισης για τους 16 του Champions League: «Είμαστε στο σωστό δρόμο και κάνουμε τα πράγματα καλά. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε στο παιχνίδι, επειδή δεν είναι ποτέ εύκολο να βάζεις έξι γκολ εκτός έδρας. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας αγώνας εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, σκοράραμε νωρίς και κρατούσαμε ανέπαφη την εστία".

«Είναι μια πολύ καλή ημέρα για εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε. Οι παίκτες που παίζουν λιγότερο είχαν λεπτά κι αυτό είναι καλό. Όσον αφορά τον όμιλο πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κερδίζοντας το τελευταίο παιχνίδι θα’μαστε και πάλι δεύτεροι. Δεν είναι ότι είμαι απαισιόδοξος, αλλά αυτό δεν πρόκειται ν’αλλάξει τίποτα. Τώρα σκέφτομαι μόνο ότι έχουμε ένα μακρύ ταξίδι επιστροφής, το να ξεκουραστούμε αύριο και την Πέμπτη να αρχίσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος που έχουμε το Σάββατο».

Ο γύρος των 16

«Θα παίξουμε δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και πάλι. Οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι θα’ναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό κι όποιος αντίπαλος και να ματς τύχει θα’ναι καλή ομάδα. Θα παίξουμε εναντίον ενός πρώτου κι αυτό σημαίνει ότι θα τα’χει πάει φαινομενικά».

"Το να σκοράρουν είναι καλό για τον Cristiano και για τον Karim, αλλά επίσης και για όλους. Πολύ σημαντικό γι 'αυτούς. Ζουν απ’τα γκολ κι έχουμε πετύχει τη νίκη με δύο γκολ απ’τον καθένα τους. Χαίρομαι για τον Benzema, για τον Cristiano και για όλη την ομάδα".

Benzema

«Μιλάμε πάντα με όλους, όχι μόνο με τον Karim. Δεν είναι ότι υποφέρει. Μιας και δεν μιλάει πολύ, μερικές φορές το κρατάει μέσα του, αλλά δεν τον επηρεάζει πολύ. Ξέρει πού είναι και είναι καλός. Απ’τους καλούς ζητάμε πάντα περισσότερα. Είναι δέκα χρόνια που βρίσκεται σε αυτό το κλαμπ και ίσως πρέπει πάντα να κάνει κάτι περισσότερο από τους άλλους και είναι ενήμερος».

Έπαινοι στον Modric

"Όχι μόνο ο Λούκα, όλοι εξελίσσονται. Μου αρέσει να μιλάω για το παιχνίδι με τη μπάλα, με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό. Σήμερα ο Λούκα έχει κάνει ένα τεράστιο παιχνίδι στην ισορροπία της ομάδας. Έπαιξε με τον Τόνι στο κέντρο και τα έχει πάει εκπληκτικά αμυντικά και, με τη μπάλα, γνωρίζουμε την ποιότητά του".

Οι τραυματίες και η αλλαγή του Marcelo

"Ο Bale, ο Keylor Navas κι ο Kovacic πρόκειται να προπονηθούν με την ομάδα την Πέμπτη. Αυτό του Marcelo είναι απλώς ένα χτύπημα στον μηρό. Ήθελα να πάρει λίγα λεπτά ο Theo. Κι ο Θεμπάγιος το ίδιο".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.